Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BESKEDER TIL HJERTET – en rejse i mixed media maleri

august 14, 2020 @ 9:30 am - august 16, 2020 @ 4:00 pm

443,65€

TILMELD DIG HER!

Bemærk: det er muligt at arrangere overnatning for 125 kr. pr. nat – kontakt Lise på [email protected] for at høre nærmere.

På denne 3-dages workshop skal vi LYTTE – så vi kan MALE af hjertens lyst!

DET MED AT LYTTE

Når jeg selv maler (eller skriver, eller skaber noget som helst), starter jeg ALTID med at få kontakt til både min sjæl og mit hjerte. På denne workshop vil jeg lære dig hvordan du gør lige netop det!

Hver morgen guider jeg dig via skriveøvelser, blid fysisk bevægelse eller visualisering til at lytte indad, så du kommer i kontakt med de ting dit hjerte længes efter at høre, for at kunne banke og slå med passion og livsmod.

Fra det sted bliver det sjovere at skabe, du lader din intuition få en chance for at være med og starter vi dagen med at finde adgangsbilletten til din kreative kilde. Denne proces er ofte rolig, legende og fyldt af velvære. Du vil blive præsenteret for en række værktøjer som jeg selv bruger i min kreative proces og har brugt i mange år: bl.a. morgensider, creative quickies, træet med rødder og andre skønne øvelser.

Læg din hånd på dit hjerte. Og lyt. Sæt dig med en notesbog i skødet, mens du lader hånden føre pennen som fortæller de ord der vil ud, lige nu. Uden filter. Eller stræk dig med rolige, guidede bevægelser for at hilse dagen velkommen.

DET MED AT MALE

Vi maler på lærreder af en vis størrelse, fek.s. 60 x 80 cm. Du lærer en håndfuld grundlæggende mixed media teknikker; hvordan man limer papir på lærred, får farverne til at løbe, og hvordan man skaber varierede, spændende baggrunde og binder dem sammen med akrylfarver. Mixed media betyder faktisk bare at vi blander materialer på kryds og tværs. Har du en knap, en æske med farver, en tusch, et ridse-redskab – eller en rulle garn som inspirerer dig, så medbring det! Hvem ved hvad det kan blive til på lærredet.

Hver dag vil jeg lave en lille demonstration hvor jeg maler mens du ser på, og vise hvordan jeg arbejder både abstrakt og figurativt på et lærred. Vi ser på komposition og farvevalg, og lærer at “se det som virker”, frem for at fokusere på det vi ikke så godt kan lide.

Dagene vil være delt op så formiddagene bruges på at lytte dybt og lære nye teknikker. Om eftermiddagen er der individuel maletid og rum til fordybelse. Jeg vil være til rådighed i rummet indtil kl. 15.30, men du er velkommen til at blive og male videre efter det hvis du vil. Vælger du at overnatte, kan rummet desuden benyttes om aftenen på eget ansvar. NB: søndag slutter vi først kl. 16 så vi har god tid til at runde af!

ALT DET PRAKTISKE

Pris: 3300 DKK TILMELD DIG HER– eller kontakt mig for at arrangere betaling i 3 rater. HUSK at købe lærreder når du køber din billet, hvis du vil benytte dig af denne mulighed!

Inkluderet i workshoppen er kaffe, te, snacks, let frokost, samt limlak og begrænset udvalg af flydende akryl farver (Golden fluid) samt den “hemmelige ingrediens”, som gør farverne halv-gennemsigtige.

Du medbringer selv: 3 lærreder min. 60 x 60 cm (dog max ca. 100 x 100 cm af pladshensyn), pensler, akryl farver i god kvalitet, skitseblok samt  blød blyant (5 B eller blødere). Medbring også hårtørrer og sprayflaske. Er du i bil, og har du et staffeli, så tag det endelig med! OBS: Til og med 1. august kan du tilvælge køb af en pakke m. 3 stk. 60 x 80 lærreder når du køber din billet. Det er en god pris, og så står de klar når du kommer.

Sted: Fælleshuset i Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern

Tidsrum: Alle dage 9.30 – 15.30 – søndag dog til og med kl. 16! (og du må gerne blive i rummet og male fredag og lørdag)

Underviser: Lise Meijer, udøvende kunstner og erfaren kreativ guide.

Kontakt: mobil 40547946/ mail: [email protected]

Bemærk at tilmelding er bindende – der er plads til max 10 deltagere på denne workshop.

Jeg glæder mig meget til at være din guide på 3 skønne maledage i sensommeren!

Kærlig hilsen Lise.

www.lisemeijer.dk – tlf. 40547946

TILMELD DIG HER   

Detaljer

Start:
august 14, 2020 @ 9:30 am
Slut:
august 16, 2020 @ 4:00 pm
Pris:
443,65€

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
EUR Euro