Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KREATIVE VITAMINER PÅ NYORD: mad, musik og ord til sjælen

august 21 @ 6:00 pm - 8:30 pm

Omkranset af den hyggelige firlængede slægtsgård, som huser Nyord Ø handel, giver vi denne aften ø-stemningen ekstra liv med sang og fortælling ved Lise Meijer, samt dejlig sensommermad, serveret af Niels Jørgen og Vibeke fra Nyord Øhandel.

Læn dig ind og lyt, mens kunstner, forfatter og sanger Lise Meijer synger nogle af sine sjælfulde sange og fortæller om, hvordan vi inviterer kreativitetens kraft til at slå rod i hverdagen – også længe efter, at sommeren er klinget af.

Sangforedraget krydres med oplæsning fra Lises bøger, Kreative Vitaminer (2020), samt Tale med træer (2023)

Herefter serveres et herligt måltid bestående af Daal (vegetarisk ret), med tilbehør af stegt kylling samt naan-brød. Dertil et glas perlende biodynamisk vin eller en øko-vand. Vi runder af med en herlig dessert og kaffe eller te, samt et par fællessange, mens stjernerne falder på.


PROGRAM:

18:00 Sangforedrag med Kreative Vitaminer ved kunstner Lise Meijer

18.45: Pause, mulighed for at se de fine ting i butikken, få en bog signeret, eller blot hygge i gården

19:00 Gylden daal, kylling og naan, samt drikkevarer serveres i den smukke gård (ved regnvejr har vi sørget for overdækning)

19.45: dessert, kaffe/ te og fællessang

20:00 og frem: Bliv så længe i har lyst, og nyd aftenen mens stjernerne kommer til syne på himlen over den hyggelige gård, her i hjertet af Dark sky-området.

Der kan købes ekstra drikkevarer i caféen hos Niels Jørgen og Vibeke.


HVORNÅR: Onsdag d. 21. august kl. 18 – 20.30, eller til du er færdig med at nyde stjernehimlen

HVOR: Arrangementet foregår i Nyord Ø handel. Stil dog GPSén til Nyord parkering, da bilkørsel ikke er tilladt i byen. Nyord Ø handel ligger på modsat side af vejen, lige et stenkast derfra (selve adressen er: Nyord Ø handel, Nyord bygade 5)

PRIS: Hele aftenen koster 275 DKK og inkluderer sangforedrag, sensommermad, 1 glas vin eller vand, dessert samt kaffe/ te.

TILMELDING: Overfør 275 DKK pr. person til mobilepay 40547946 og mærk betalingen “Nyord”. Tilmeld dig senest søndag d. 18.8. Der er et max deltager antal på 20 personer

OBS: Vil du være sikker på en plads, så vent ikke med tilmelding. Sidste år blev der helt udsolgt!!!


OM ARRANGØRERNE:

Lise Meijer er lokal kunstner og forfatter fra Sydsjælland, bosiddende i Mern. Lise er det, man kan kalde multikunstner; ofte skaber hun både et maleri, en sang og en poetisk tekst over det samme tema. Ud over selv at skabe, har hun specialiseret sig i at åbne for andres kreativitet. Lise har skabt en række produkter med sin sjælfulde kunst, som også forhandles i Nyord Ø handel.

Niels Jørgen startede sommeren 2022 Nyord Ø handel i den gamle, firlængede slægtsgård på Nyord. Fra butikken sælger han sommeren over barista-kaffe, is, mad, økologiske produkter og kunsthåndværk. Vibeke er siden kommet til caféen, og glæder de besøgende med sin fine fornemmelse for såvel indretning som kager!

Detaljer

Dato:
august 21
Tidspunkt:
6:00 pm - 8:30 pm
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nyord Ø handel
Nyord Bygade 5
Nyord, Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro