Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mad og sommermirakler på Nyord

juli 13, 2023 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Omkranset af den hyggelige gamle, firlængede gård, som huser Nyord Ø handel, giver vi denne aften ø-stemningen på Nyord ekstra liv, med foredrag om kreativitet, samt et dejligt måltid mad efter årstiden.

Læn dig ind og lyt, mens kunstner, forfatter og sanger Lise Meijer fortæller om kreativitetens kraft og om hvordan vi, på små, enkle måder, kan skabe hverdags-magi i vores liv – også længe efter, at sommeren er klinget af. 

Foredraget krydres med Lises egne, sjælfulde sange.

Herefter serverer Niels Jørgen fra Nyord Ø handel et måltid bestående af sommersalater og sandwich. Menuen er overvejende vegetarisk. Dertil et glas perlende biodynamisk vin eller en øko-vand.

PROGRAM:

18:00 Land med en kop kaffe eller te

Herefter er der foredrag om kreativitetens kraft ved kunstner Lise Meijer

18.45: Pause, mulighed for at se de fine ting i butikken eller blot hygge i gården

19:00 Sommermad incl. vin eller vand i den smukke gård (ved regnvejr har vi sørget for overdækning)

19.50: Fælles afrunding

Herefter er i velkomne til at blive og nyde sommer-aftenen i den hyggelige gård, her i hjertet af Dark sky-området. Bliv, så længe i vil – og gerne, til stjernerne kommer til syne.

PRIS: Hele aftenen koster 250 DKK og inkluderer kaffe/ te og foredrag, samt mad og 1 glas vin eller vand.

TILMELDING: Overfør 250 DKK til mobilepay 40547946 og mærk betalingen “Nyord”. Tilmeld dig senest d. 10.7. Der er et max deltager antal på 20 personer.

TID: Torsdag d. 13. juli kl. 18 – 20, eller til stjernerne toner frem!

STED: Arrangementet foregår i Nyord Ø handel. Stil dog GPSén til Nyord parkering, da bilkørsel ikke er tilladt i byen. Nyord Ø handel ligger på modsat side af vejen, lige et stenkast derfra.

Selve adressen er: Nyord Ø handel, Nyord bygade 5

OM ARRANGØRERNE: 

Lise Meijer er lokal kunstner og forfatter fra Sydsjælland, bosiddende i Mern. Ud over selv at male, synge og skrive, har hun specialiseret sig i at åbne for andres kreativitet. Lise har skabt en række produkter med sin sjælfulde kunst, som fra i år også forhandles i Nyord Ø handel.

Niels Jørgen startede sommeren 2022 Nyord Ø handel i den gamle, firlængede slægtsgård på Nyord. Fra butikken sælger han sommeren over barista-kaffe, is, mad, økologiske produkter og kunsthåndværk.

 

Detaljer

Dato:
juli 13, 2023
Tidspunkt:
6:00 pm - 8:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nyord Ø handel
Nyord Bygade 5
Nyord, Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro