Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

NYTÅRS WORKSHOP 2021 – med hjertet som kompas

januar 23, 2021 @ 10:00 am - 4:30 pm

Brug en dag på at lytte dybt og mærke hvad der i virkeligheden er vigtigt for dig, så du får sat en kurs der klinger med din sjæls ønsker for det nye år. Denne dag vil du afdække hvad du længes mest efter i dit liv lige nu; måske er det følelsen af fællesskab, af frihed eller af at kunne give dine gaver til andre eller noget helt fjerde du drømmer om.

Når du kender dine inderste ønsker, bliver det langt lettere at finde vej i livets mange store og små valg. Du får nemlig adgang til dit indre sjæle-kompas når du lytter med hjertet.

De ydre ting i livet former sig sjældent helt som vi havde forestillet os. Når vi slutter fred med det, og i stedet koncentrerer os om hvad der er allermest vigtigt for vores sjæl, vil vi opleve at det bliver lettere at være til stede i livet som det er, samtidig med at vi bygger på vores drømme for fremtiden.

Når vi lytter med hjertet, bliver vi i stand til både at se vores personlige drømme samtidig få øje på hvordan de drømme kan bidrage til verden, på små eller store måder. Sjovt nok gør dette skift i perspektiv ofte at vi oplever det man kan kalde ”tusind usynlige hjælpende hænder” på vores vej mod virkeliggørelsen af drømmene.

JEG SKAL MED!

HVAD VIL DAGEN INDEHOLDE?

Gennem blid bevægelse, meditation, spørgsmål og fri skrivning guider jeg dig ind til et sted hvorfra du kan høre din egen inderste stemme – sjælens stemme.

I løbet af dagen skaber vi hver især et ”Sjæle-kompas”, et lille visuelt billede der repræsenterer det din sjæl længes efter, og som kan guide dig på din rejse ind i 2021. Til dette bruger vi udklip fra blade, samt skrevne ord, og du behøver på ingen måde kunne tegne for at lave dit Sjæle-kompas.

(NB – til dig der har været på nytårs kursus hos mig før: Et Sjæle-kompas er langt fra så omfattende som et visionboard, og det er en proces du nemt kan gentage derhjemme, ofte.)

Vi lytter dybt med hjertet, og kaster nettet helt ud i universet, og så bliver vi konkrete og jordnære og afrunder dagen med at finde de små bitte skridt vi kan tage for at styre vores liv og vores år i den rigtige retning – i trit med vores sjæl.

DET PRAKTISKE

Adresse: Colourlove, Aarsleffsgade 7, 4760 Vordingborg (3 minutters gang fra Vordingborg station. Gratis parkering lige uden for døren.) Vi er ovenpå den skønne butik interiør- og gavebutik Colourlove, i et herligt kursuslokale

Medbring: Din egen frokost, to blade der må klippes i og evt. et par hjemmesko

Te/kaffe og materialer er inkl. i pris.

Lørdag 3. oktober 10-16.30.

Pris 1400,- (kan evt. betales i 2 rater, kontakt mig hvis dette ønskes)

Max 10 deltagere! Bemærk at tilmelding er bindende. (Ved sygdomstegn/ mistanke om smitte bedes du melde afbud – du kan i så fald udskyde din tiltagelse til en senere workshop!)

Lyt med dit hjerte – og find vejen mens du går den!

TILMELD DIG HER

Om underviseren:

  • 14 års erfaring i at undervise i livsvisioner. En lang række workshops i visionboard og livsdrømme.
  • 3 års erfaring i 1- 1 coaching i kreativitet og livsdrømme.
  • Varm og empatisk underviser med en afslappet nede-på-jorden tilgang til den spirituelle side af livet.
  • Godt øje for både gruppen og den enkeltes plads og vækst.
  • Har firma med egen kunst samt webshop med egne produkter
  • Baggrund indenfor kunstmaleri, dans og teater

Du kan læse mere om Lise på www.lisemeijer.dk, eller evt. lytte til Forfatterhjørnet podcast hvor Charlotte Heje Haase inviterer Lise til at fortælle om sin egen livsrejse mod et liv med kunst og kurser som omdrejningspunkt: Forfatterhjørnet  – Vent ikke på tilladelse til at skabe.

Detaljer

Dato:
januar 23, 2021
Tidspunkt:
10:00 am - 4:30 pm

Sted

Colourlove
Aarsleffsgade 7
Vordingborg, 4760
+ Google Maps