Hej og velkommen!

Jeg hedder Lise Meijer.

Jeg er kunstner, sanger, performer og kreativitets guide. Jeg sender nyhedsbrevet ‘Kreative vitaminer’ ud hver uge, maler sjælfulde mixed media malerier og krydrer dem ofte med ord.

Da jeg som ung ikke kom ind på kunstakademiet, droppede jeg at male i mange år. Hvis jeg ikke var ‘god nok, i andres øjne, så ville jeg slet ikke skabe.

I stedet uddannede jeg mig til danser, men endte med at lave kreativitets workshops. Problemet med at åbne for andres kreativitet og drømme om at skabe er, at det bliver umuligt at løbe fra sine egne!

I 2010 kørte jeg hjem fra en workshop og måtte holde bilen ind til siden, da den smukkeste solnedgang ramte markerne. Og dér vidste jeg, at det måtte jeg fange på lærredet.

På min egen måde, med mine egne penselsstrøg. Stille og roligt bød jeg atter kreativiteten op til dans, og det endte med en udstilling. I dag lever jeg af min kreativitet og har min egen biks med salg af original malerier, postkort og plakater, samt workshops. Vigtigst af alt elsker jeg at skabe og at åbne for andres kreativitet. Jeg har 20 års erfaring i at undervise og åbne for de kreative sluser.

Og så elsker jeg en god kop kaffe og farven jade grøn.

De gratis “KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER” kan du TILMELDE DIG HER.

Her fortæller jeg historien om min vej tilbage til penslerne til Charlotte Heje Haase i Forfatterhjørnet podcast

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgmål om workshops eller køb af originaler og plakater.

Og hvis du bare selv har lyst til at være kreativ LIGE NU, så lyt til afsnittet HER, hvor Charlotte og jeg er kreative sammen,  eller lav en CREATIVE QUICKIE.

Og JO, du finder mig både på facebook – Lise Meijer – Creative Vitamins, og på Instagram – Lisemeijer – velkommen begge steder!

Kærlig hilsen

Lyt med HER, hvor forfatter og skrivementor Charlotte Heje Haase har inviteret mig ind i sin stue til en snak om kreativitet – jeg fortæller jeg bl.a. om min rejse tilbage til at male efter næsten 20 års pause. Interviewet slutter med en sang jeg har skrevet:

Hvis du vil vide mere:

Efter en 3 årig kunst uddannelse valgte jeg som 23 årig at at uddanne mig indenfor dans, danseteater samt performance teater.

Siden slog jeg ind på en vej som underviser, fortrinsvis for børn og unge, og har undervist i alt fra drama til maleri, kor, baby rytmik og dans.

Maleriet lagde jeg helt på hylden i mange år; jeg kunne ikke se hvordan de billeder jeg ønskede at male havde en plads i verden. Men en dag vidste jeg at det var tid at lytte dybere. At livet havde mere i vente for mig, hvis jeg turde følge sjælens stille hvisken.

Så det satte jeg mig for, og skridt for skridt (små bitte daglige skridt) nærmede jeg mig igen maleriet. Lyt evt. til podcastet herover, hvor jeg er inviteret ind i Forfatterhjørnet og fortæller den historie.

Fortællingen er desuden blevet til et poetisk sangforedrag. Læs mere her. SANGFOREDAG FOR AT TÆNDE LYS

 

Her er et udpluk af videoer: min male proces i atelieret, sange jeg har skrevet, glimt fra udstillinger. Du finder min youtube kanal med flere videoer HER.

Select your currency
EUR Euro