This post is also available in: English

Mentor samtale over skype

Kære kreative sjæl!

Længes du efter at skabe noget, men ved ikke helt hvor du skal begynde?

Eller er du igang, men bliver ved at støde på en bestemt forhindring? Måske mangler du tid, penge, energi eller støtte blandt dine nærmeste til at udleve dine kreative drømme?

Er du et kreativt menneske, kan du nemt føle dig i klemme i vores travle verden med på resultater og bundlinier, som ikke levner megen plads til værdien i den kreative proces. Måske har du oplevet at opgive vidunderlige drømme, fordi det synes så umuligt at få plads til dem i et liv med forpligtelser og regninger.

Jeg kender vejen og stierne i det landskab ud og ind! Jeg har vandret ad dem i mange år, som selvstændig kunstner og underviser, og jeg vil være ganske ærlig og sige at jeg stadig ofte synes det kan være svært at finde vej. Men jeg FINDER vej. Igen og igen. Ved hjælp af enkle redskaber der hjælper mig til ganske enkelt at skabe, uanset min livs situation.

Og lige netop det kan jeg også hjælpe dig med!

Jeg har samlet en skøn pose redskaber der har gjort det muligt for mig igen og igen at vælge kreativiteten og mine drømme til, selv med både fuldtidsjob og børn i hjemmet. Gennem kriser og lyse tider. Og det vil være en stor glæde at støtte dig på din rejse til at frisætte DINE vidunderlige drømme – til glæde for både dig selv og verden!

Emner vi kunne komme ind på i din session:

  • Hvad du drømmer om at skabe, men har svært ved at få begyndt på
  • Hvad du i virkeligheden drømmer om (de ting du næsten ikke engang tør sige højt!)
  • Hvordan du kan finde tid til kreativiteten i din hverdag (selv med fuldtidsjob, børn, et sygt familie medlem….)
  • Små skridt du kan begynde at tage allerede idag (5 -10 minutters handlinger)
  • Hvordan du finder motivation til at holde en retning når først du har fundet den
  • Jalousi og misundelse, og hvordan de kan blive dine vejvisere
  • Hvordan du lytter til din indre kilde
  • Hvordan og hvor du kan dele dine ting med verden, hvis du ønsker det

Priser (1 session varer 1 time)

1 session: 750 DKK

NB: Mentor samtalen foregår via skype, alternativt hjemme hos mig på Under Egen 7 i Mern.

Det vil glæde mig at støtte dig på rejsen til at åbne for og finde tid til at udleve DINE kreative drømme.

Kærlig hilsen Lise.

Udtalelser:

“Har lige tegnet i et kvarter, og igår tegnede jeg mine helt egne figurer i en hel time. Det er vist første gang efter 10 år hvor jeg bare har talt og talt om at tegne noget der ikke var arbejds relateret. 1000 tak! Tænk at min forestilling om hvordan det skulle være har afholdt mig så længe fra at gøre noget jeg jo godt ved jeg elsker!”

– Rikke

“En times coaching med Lise er som at gå i kreativt brusebad. På bare en enkelt session gav Lise mig nok værktøjer til, at jeg allerede en uge efter var begyndt at skabe det der har været så svært for mig at starte på”.

– Lene

“Lise lyser af at kende vejen og hun guidede mig kærligt og indsigtsfuldt med sin viden. Jeg er meget taknemmelig og føler at jeg fik virkelig meget med mig, både konkrete redskaber og troen på at det som en selvfølge er muligt at få plads til min kreativitet i mit liv.”

– Kristina

workshop online