Personlig 1-1 maledag i mit atelier

Jeg maler side om side med dig, så du både kan få ro til at male, men også har mig ved hånden når der lige er behov for vejledning. Du kan komme med egne materialer eller tilkøbe brug af mine – som det passer dig.

Du er velkommen hvad end du er nybegynder eller måske har deltaget på flere af mine kurser, og nu længes efter mere personlig vejledning med lige præcis dit maleri, end vi kan nå på et kursus.

Atelieret elsker det, skulle jeg hilse og sige.

Kærlig hilsen Lise.

DET PRAKTISKE

Priser: 

HALV DAG (3 timer) 1200 DKK

HEL DAG (6 timer incl. frokostpause) 2200 DKK

Jeg sørger for kaffe, te og snacks undervejs. Ved hel dag medbringer du selv frokost, som kan indtages i atelieret eller vores hyggelige stue.

Tilkøb af materialer:
Du er velkommen til at medbringe dine egne materialer. Du kan også vælge at tilkøbe frit brug af materialer hos mig, det koster 50 kr. for halv dag og 100 kr. for hel dag og inkluderer mønstrede papirer og tapeter, limlak, almindelige akrylfarver, flydende akrylfarver, penne, brug af diverse pensler osv. – alt mit atelier kan byde på, undtagen lærreder. Lærreder kan enten medbringes, eller købes separat efter størrelse hos mig.

Book din tid: Send en mail, en sms eller giv mig et ring! [email protected] – mobil 40547946 – så aftaler vi en dag der passer.

Jeg har et begrænset antal tider til rådighed i atelieret hver måned.

Adresse:
Lise Meijer, Under Egen 7, 4735 Mern.

Mit ateliér ligger i hjertet af mit og min families dejlige lyse hus i Åbakkehuse, som er et landsbyprojekt syd for Præstø (øko-landsby-agtigt sted). Fra staffeliet har du udsigt over mark og ådal – og masser af naturligt lysindfald

  TO ELLER TRE PERSONER SAMMEN?

  Er i to eller tre der ønsker at booke malesession sammen kan dette også lade sig gøre. 

  Pris pr. person v. 2 personer: HALV DAG: 1100 DKK – HEL DAG: 1800 DKK

  Pris pr. person v. 3 personer: HALV DAG: 1000 DKK – HEL DAG: 1600 DKK

  Select your currency
  DKK Dansk krone
  EUR Euro