Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent galleri og butik i Lises hjem

november 6, 2016 @ 11:00 am - 5:00 pm

Vi gør det IGEN!!!

– slår dørene op til en dag med kunst og kaffe i vores stue + Lises Ateliér! Vi giver kaffen og kagen – bare kom og hyg dig en stund søndag d. 6. november fra kl. 11 – 17

Sidste år ved samme tid kom i fra nær og fjern og lod jer for en stund synke ind i efterårshyggen med kaffe, kage, kunst og musik. Vi håber i kommer igen i år, og at jer der ikke kunne har lyst at kigge forbi i år.

UD OVER KAFFE, KAGE byder vi på:

– Udstilling & salg af original malerier (10% rabat denne dag!) Flere af malerierne er produceret særligt til særudstillingen i Paradehuset på Gisselfeld som netop er afsluttet – kom og se de herligste sjæle/natur motiver.

– Salg af Lises produkter til særpriser: Postkort (også julekort!), A4 & A3 print samt 50 x 70 plakater. Du kan også bestille vægkalender 2017. Der er rig mulighed for at finde skønne julegaver til små priser. (Vi tager mobile pay).

– Ligesom sidste år vil vores datter Celeste, min mand Rune og jeg i løbet af dagen synge og spille et par sange der kan varme efterårs hjerterne.

Hvor?
Vi bor i landsby projektet Åbakkehuse (lidt øko-landsby-agtigt) i Mern ca. 8 km. fra Præstø lige ned til fredet mark og å. Hvis i har lyst er der rig mulighed for en herlig vandretur omkring søen når i har nydt kunsten og kaffen i vores hyggelige stue.

Adressen er: Familien Meijer, Under Egen 7, 4735 Mern – mobil 40547946

Alle er velkomne, også din familie, nabo, veninde eller chef!

Kærlig hilsen Lise & familien Meijer.

Ps: hvis du er sådan en der tør binde an med at lægge planer vil vi meget gerne vide om du regner med at komme, så vi er sikre på at have rigeligt kaffe på kanden!

PPS: hvis du vil lure lidt på de malerier der er til salg, så har jeg lavet en særlig side under galleri hvor alle malerier der ikke er solgt figurerer: SE DEM HER

Detaljer

Dato:
november 6, 2016
Tidspunkt:
11:00 am - 5:00 pm

Arrangør

Telefon
40547946
E-mail
mail@lisemeijer.dk

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro