Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ÅBENT HUS – kunst, kaffe og musik!

november 7, 2021 @ 11:00 am - 4:00 pm

Traditionen tro afholder familien og jeg det årlige ÅBENT HUS arrangement første søndag i november her i vores hyggelige landsbyprojekt Åbakkehuse.

I år bliver det: Søndag d. 7. november fra kl. 11 – 16.
DU og dine kære er HJERTELIGT VELKOMNE! Vi serverer kaffe, te og kage til alle (gratis).
Hele familien medvirker denne dag:
Som leder af “dagligstue-caféen” kan i møde Celeste (18) og ønsker i at købe produkter vil i blive betjent af Vincent (15).
Ca. kl. 12, 13.30 og 15 kan du opleve en lille mini-koncert hvor Lise spiller et par af sine egne sange og Rune (Lises mand) vil berige os med en “Irish tune” fra sin irske fløjte.
På stuens vægge og ovenpå i Lises atelier skaber vi en udstilling med salg af original malerier og denne ene særlige dag om året er der 10% på alle originaler.
Desuden vil der være en bod med Lises bøger, orakelkort, Kunstkalender 2022 samt kunstkort mm. Der vil være rig mulighed for at finde skønne julegaver (mobile pay – eller cash).
Hvor?
Vi bor i landsby projektet Åbakkehuse (lidt øko-landsby-agtigt) i Mern ca. 8 km. fra Præstø lige ned til fredet mark og å. Hvis i har lyst kan i gå en herlig vandretur omkring søen når i har nydt kunsten og kaffen i vores hyggelige stue.
Adressen er: Familien Meijer, Under Egen 7, 4735 Mern – mobil 40547946
Alle er velkomne, også din familie, nabo, veninde eller chef!
Vi elsker de fine møder der opstår når folk fra nær og fjern, som ikke kender hinanden i forvejen, samles til en hjertevarmende stund i vores stue.
Kærlig hilsen Lise & familien Meijer.
Ps: giv gerne lyd på [email protected] eller sms til 40547946 hvor mange i regner med at komme, så har vi en ide om hvor meget kaffe vi skal brygge.

Detaljer

Dato:
november 7, 2021
Tidspunkt:
11:00 am - 4:00 pm

Sted

Lise Meijers hus og atelier
Under Egen 7
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro