Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT! STUEKONCERT med kunst og kreative vitaminer

november 24, 2022 @ 7:00 pm - 9:00 pm

DKK50

VIGTIG INFO:
1: Døren åbner først kl. 19 – vi skal nok give jer tid til at lande inden selve koncerten starter 🙂

2: Parker langs hækken på det grønne stykke græs, hvor vi har sat et P-skilt, lige inden i drejer ind forbi postkassehuset i selve vores lille, sjove landsby med 10 huse.

Gangbesværet? Så bare kør ned og hold på vendepladsen, lige ud for vores hus.

Kærlig hilsen Rune og Lise.

PS: Koncerten er nu helt udsolgt <3

“Frisættende og forløsende hjerteåbner-sang. Din musik rører mig dybt Lise. Tak.” – Mette Wenderby

NB: TILMELDING NØDVENDIG – se nederst!

  
I vores hyggelige stue kan du denne aften læne dig tilbage en stund og varme efterårssjælen med en håndfuld af mine sange, samt min mand Runes dragende, irske fløjtespil!
Vi serverer kaffe, te og sødt undervejs og laver en lille bod, hvor du kan købe Lise Meijer-produkter – naturligvis med skønne julegavetilbud.
Du kan desuden se nogle af mine originalmalerier og der fratrækkes hele 20% (!!!) på originaler denne aften (KUN ved fysisk fremmøde på aftenen!)
Aftenen afrundes med læsninger fra Kreative Vitaminer orakelkort.
Prisen for koncerten er 50 DKK, som inkluderer kaffe, te og sødt.
TILMELDING ER NØDVENDIG!
Du tilmelder dig ved at overføre de 50 kr. til mobilepay 40547946 – mærk betalingen STUEKONCERT. Du er tilmeldt, når betaling er modtaget. (NB: Begrænsede pladser – jeg tilbagefører naturligvis beløbet, hvis der skulle være udsolgt.)
HVORNÅR
Torsdag d 24.11 kl 19 – 21
HVOR
Vi bor i landsby projektet Åbakkehuse (lidt øko-landsby-agtigt) i Mern ca. 8 km. fra Præstø – her kan man se stjernerne klart!
Adressen er: Familien Meijer, Under Egen 7, 4735 Mern – mobil 40547946
PARKERING
Parker gerne på det grønne græsområde langs hækken lige inden du kører ind ad Under Egen, i selve vores lille “mini-landsby”. Så vandrer du ad Under Egen, de sidste 100 m. ind til vores hus, som ligger nede ved vendepladsen.
Er du gangbesværet, er du naturligvis velkommen til at parkere ved vores hus!
Mere om Lises egne sange:
Et af de spørgsmål jeg oftest er blevet stillet, efter at have sunget nogle af mine sange til diverse foredrag de seneste år, er: “Hvornår udgiver du egentlig at album med dine sange, Lise”
Og hvem ved, måske en dag. Men nu kan du altså komme og lytte til dem live, lige midt i vores stue!
Sangene knytter sig i høj grad til min kunst og til de tekster, jeg har udgivet i form af bog og orakelkort. Stemningen er inderlig og poetisk – de enkle budskaber helende og befriende, som når en god ven lytter til dig, én sjæl til en anden.
Der er sange på både dansk og engelsk – jeg oversætter lidt undervejs, så alle kan være med.
Du kan smug-lytte til nogle af sangene på min YouTube kanal HER – de fleste optaget af mig selv i naturen eller i mit atelier, så forvent naturlig charme og ikke perfekte musik-optagelser!
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i vores hjem til en poetisk aften! Kom og lænd dig ind en stund – musikken har vinger, der kan bære selv de tungeste hjerter!
Kærlig hilsen Lise.
PS: du finder Facebook-eventen HER. Hop meget gerne ind på den og klik “interesseret” eller “deltager”, så er du automatisk med til at sprede budskabet!
 

Detaljer

Dato:
november 24, 2022
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:00 pm
Pris:
DKK50

Sted

Lise Meijers hus og atelier
Under Egen 7
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro