Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Boglancering af Lises nye bog KREATIVE VITAMINER hos Tissot & Koch – Bøger og kunst, Præstø

juni 19, 2020 @ 3:30 pm - 5:00 pm

Det er med STOR glæde jeg kan invitere jer til min allerførste boglancering nogensinde – på min allerførste bog KREATIVE VITAMINER – 32 tekster og motiver til dit hjerte.

Det sker hos Tissot & Koch – bøger og kunst i Præstø. Boghandlen er netop overtaget af et par med visioner om mere kunst og flere arrangementer i den i forvejen elskede boghandel i Præstø. Kom og vær med til en lille hyggelig stund med bobler, oplæsning, en sang og bare “hej, vi er her endnu”! For at vi kan passe godt på hinanden er der begrænsede pladser. Du kan reservere en plads via eventen på Facebook HER Ellers foreslår jeg at du ringer til Lene i boghandelen og reserverer: 55 99 24 75

Det vil GLÆDE mig at se dig og dine i den hyggelige boghandel!

Kærlig hilsen Lise.

Her er teksten til eventen:

Fredag d. 19. juni kan I møde Lise Meijer hos TISSOT & KOCH fra kl. 15.30-17, hvor hun blandt andet signerer sin bog ”Kreative Vitaminer – 32 tekster og motiver til dit hjerte” til interesserede købere. .
Der bydes på bobler, og man kan få en snak med Lise om bogen. Kl. 16 fortæller Lise selv lidt om bogen, og hun synger en sang, hvis tekst indgår i bogen.
Alle er velkomne til en lille poetisk stund ved fyraftenstid med kunst og ord til hjertet.

Detaljer

Dato:
juni 19, 2020
Tidspunkt:
3:30 pm - 5:00 pm

Arrangør

Tissot & Koch
Telefon
55 99 24 75
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Tissot & Koch
Adelgade 40
Præstø, Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro