Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kreativ kickstart – krop, stemme og ord

marts 6, 2019 @ 10:00 am - 11:30 am

215,10€

8 onsdag formiddage for krop og sjæl! BOOK DIN PLADS HER

Jeg har skabt det kursus jeg altid selv har savnet: Et ugentligt formiddags hold som udelukkende handler om at åbne for kreativiteten og motivationen så kinderne begynder at gløde og virkningen varer hele ugen – og smitter af på alt det vi arbejder for at skabe i vores liv. Lige fra et projekt på arbejdet til en god stemning i familien. Kreativ fitness!

Disse formiddage vil vi gennem blid fysisk bevægelse, enkle formations danse og dragende sange skabe en magisk stemning som blidt leder os fra hovedet og ned i kroppen. Vi starter og slutter med enkle visualiserings øvelser eller skrive øvelser, og sørger på den måde for at høste de skatte der dukker op undervejs.

Disse øvelser har jeg selv brugt i mange år, til at skabe hul igennem til kreativiteten – både som start på mine egne dage, og når jeg har arbejdet kreativt med kursister. Desuden har jeg i 10 år undervist i sang og dans for mødre med babyer, samt i børne- og voksenkor – og jeg har en kær skat af smukke og enkle danse og sange at trække på.

Der er stor kraft at hente i at arbejde med det jeg kalder “cirkel-kreativitet”; at veksle mellem kreative udtryk som sang, dans og skrivning – men med ét fokus for øje: at skabe plads til at kreativiteten kan flyde frit, så ideerne og løsningerne begynder komme os i møde, simpelthen fordi det er det der sker når vi holder os selv i kreativ form.

Kurset er for alle som ønsker at have større og vedvarende adgang til deres kreativitet. Du behøver hverken have danset, sunget eller skrevet før. Øvelserne er indrettet så ALLE kan være med, og vores fokus er på selve den kreative proces.

Kom og vær med på denne magiske rejse!

Kærlig hilsen Lise.

TID: 8 onsdage 10:00 – 11.30 med start onsdag d. 6.3. Sidste gang er onsdag d. 1. maj (påskeferie ons d. 17.4)

STED: Fælleshusets café i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern

PRIS: 1600 kr. for 8 onsdage

DELTAGER ANTAL: min. 8 pers

TILMELD DIG HER

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i rater – kontakt Lise for at lave en aftale.

MEDBRING: skitsebog og skrive grej. Tag også en varm sweater og et tæppe med.

 

 

Detaljer

Dato:
marts 6, 2019
Tidspunkt:
10:00 am - 11:30 am
Pris:
215,10€

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
EUR Euro