Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYTÅRS WORKSHOP: Skab et vision board – giv dine drømme vinger

januar 21, 2018 @ 9:30 am - 4:30 pm

DKK900

Giv dine drømme vinger i 2018. Ved hjælp af kreative øvelser guides du hele vejen denne dag. Vi bruger skrive øvelser, meditation, og blid fysisk bevægelse til at afdække dine inderste drømme.

Søndag d.21 januar kl. 9.30 – 16.30 Aarsleffsgade 7, 4660 Vordingborg

TILMELDING HER

Eller giv workshoppen i gave – køb gavekortet HER

OM WORKSHOPPEN:

Denne dag guides du på kreativ vis til at se din sjæls dybeste længsel mere klart. Gennem ord, bevægelse, sang og billeder finder du ind til dine unikke sjæleønsker og drømme for det kommende år, og former dem til klare visioner ved at skabe et visuelt billede – et “Vision map” – med udklip fra blade og magasiner.

Gennem øvelser der taler til alle sanser lytter og former vi et billede af vores drømme. det er både nemt, sjovt og dybt.

Der sker noget særligt når tanke, hjerte og sjæl får lov at arbejde sammen. Det gør de når flere sanser tages i brug på en gang – vi bliver simpelthen visere end vi troede vi var! Sådan er det bare.

Dette vision map kan du derefter bruge i din dagligdag, hvor det vil støtte dig i at holde fast i din drøm og klare visioner. Det er et herligt og kraftfuldt redskab. Til slut ser vi på hvordan vi med små handlinger kan skabe ny retning allerede nu.

Du får:

– dit eget Visionboard, hvor du billedliggør din sjæls vision

– hjælp til at sætte ord på dine dybe ønsker – som de er lige nu

– styrke og motivation til at sætte en ny retning NU

Processen foregår så alle kan være i egen privat sfære – og med fokus på velvære i krop og sind undervejs.

Det er Lise Meijer, kunstner og indehaver af firmaet Lise Meijer – Creative Vitamins, som underviser. Lise har arbejdet med og undervist i brugen af vision maps og sjælevisioner i 12 år.

Medbring selv: – en lille stak blade der må klippes i, gerne med skønne inspirerende billeder, men alt kan bruges – og en saks!

Pris: 900 kr. Inkluderet i prisen er materialer samt frokost og kaffe, te og snacks

TILMELD DIG HER

Køb gavekort til workshoppen HER

Tilmelding er bindende. Min. 6 deltagere

Har du spørgsmål, så ring hellere end gerne!

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Kærlig hilsen Lise – mobil 40547946 – [email protected]

 

UDTALELSER:

“Da jeg kom hjem, efter at have deltaget i ’visionboard workshop’ summede energien i min krop. Lise er både blid og autentisk i hendes måde at være på og det skinner igennem i hendes undervisning. Med forskellige guidede øvelser formår hun at få dig til at give slip på indre uro, stress og logisk tankedominans og de visioner der herefter kommer frem i lyset føles ægte og hjertevarme. Det er guld at bruge sin tid og energi på dette.” – Rikke Fabricius

“Hvor er det bare skønt at opleve at visionerne allerede er ved at virkeliggøre sig selv, på så vidunderlige måder. Jeg har været meget glad her i ugen efter workshoppen, og både lavet udkast til en ny scene til min roman og et lille kapitel til en børnebog. Det vidunderlige er at det føltes mere som en leg end som arbejde.” – Claudia

Detaljer

Dato:
januar 21, 2018
Tidspunkt:
9:30 am - 4:30 pm
Pris:
DKK900

Sted

Colourlove
Aarsleffsgade 7
Vordingborg, 4760
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro