Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LAD FARVERNE SYNGE! 3 dages maleworkshop tors. d. 27 – lør. d. 29 JUNI 2024

juni 27 @ 10:00 am - juni 29 @ 4:00 pm

0,00€

NB: Ønskes overnatning, formidler jeg gerne kontakt til hjertevarme mennesker, som tilbyder bed & breakfast i nærheden.

OM WORKSHOPPEN:


På denne 3-dages workshop vil vi arbejde med mixed media teknikker, nære den kreative kilde, og MALE, SÅ FARVERNE SYNGER!

Mixed media teknikker: Gennem leg med lag på lag af papir, akryl maling, penne og skønne  skaber vi mangfoldige, finurlige og varierede baggrunde. Hver dag vil jeg lave en lille demonstration hvor jeg maler, mens du ser på og således vise, hvordan jeg arbejder både abstrakt og figurativt på et lærred. Vi ser på komposition og lærer at “se det som virker”, frem for at fokusere på det vi ikke så godt kan lide.

Farver der synger: Med udgangspunkt i basis-farvelære, vil vi udforske hvilke farver, der supplerer og styrker hinanden, og – ikke mindst: hvordan i alverden vi blander os frem til dem! Og så vil vi glemme alt, vi har lært, og tillade os at vælge en farve “bare fordi den gør mig glad”!

Den kreative kilde: Når jeg selv maler (eller skriver, eller skaber noget som helst), starter jeg ALTID med at få kontakt til både min kreativitet. Ved hjælp af blid bevægelse, skriveøvelser, creative quickies m.m. vil jeg guide dig til det sted, hvorfra din helt egen kreative kilde flyder. Derfra kan du skabe ting, du selv vil blive overrasket over! Hver morgen starter vi med en guidet stund, hvor vi lander i kroppen, og i løbet af dagene vil du opleve en hel værktøjskasse af skønne øvelser, som åbner for kreativiteten.

Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Det eneste vigtige er, at du er villig til at prøve noget nyt!

Vi maler på lærreder af en vis størrelse, fek.s. 60 x 80 cm. Du lærer en håndfuld grundlæggende mixed media teknikker; hvordan man limer papir på lærred, får farverne til at løbe, og hvordan man skaber varierede, spændende baggrunde og binder dem sammen med akrylfarver. Mixed media betyder faktisk bare at vi blander materialer på kryds og tværs.

ALT DET PRAKTISKE

RAMME: Dagene vil være delt op, så formiddagene bruges på at lytte dybt og lære nye teknikker. Om eftermiddagen er der individuel maletid og rum til fordybelse.

MEDBRING SELV: 

  • 3 mellemstore lærreder, f.eks 50 x 60 cm
  • pensler i forskellige størrelser
  • akryl farver i god kvalitet: sort, hvid, grundfarverne rød, blå og gul, samt gerne 4-6 “yndlingsfarver” (spørg mig hvis du er i tvivl, eller spørg i din lokale kunstbutik)
  • skitseblok str. A4
  • blød blyant (5 B eller blødere)
  • Medbring også syltetøjsglas til vand
  • En karklud
  • Praktisk tøj eller forklæde

Er du i bil, og har du et staffeli, så tag det gerne med! Der er dog enkelte staffelier til deling på stedet.

OBS: Til og med 15. maj  kan du vælge tilkøb af en pakke m. 3 stk. lærreder. Så står de klar når du kommer. Du overfører blot 250 DKK til mobilepay når du har købt din billet her – mærk din overførsel “3 lærreder”

TID: torsdag, fredag og lørdag d. 27 – 29 juni. Alle dage kl. 10 – 16. Jeg vil være til rådighed i rummet indtil kl. 16, men du er velkommen til at blive og male lidt, hvis du vil.

STED: Fælleshuset i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern (syd for Præstø, ca. en times kørsel fra KBH/ bus fra Vordingborg togstation lige til døren)

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 10

PRIS: 3400 DKK (inkl. let frokost alle dage, samt kaffe, te, snacks, samt alle de særlige mixed media materialer (mønstrede papirer, limlak, flydende golden farver, samt “den hemmelige ingrediens”)

TILMELD DIG HER

EARLY BIRD Indtil 1.3 2024 kan du benytte dig af EARLY BIRD prisen!

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i mindre portioner – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling for selve workshoppen refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret. Har du tilkøbt materialer, refunderes beløbet for disse ved afbud.

Underviser: Lise Meijer, udøvende kunstner og erfaren kreativ guide.

Kontakt: mobil 40547946/ mail: [email protected]

Jeg glæder mig meget til at være din guide på 3 skønne maledage lige omkring midsommer!

Kærlig hilsen Lise.


UDTALELSER

– Jeg var SÅ glad for at være med. Du skabte et hyggeligt, trygt og kreativt miljø for os. Tak for at du hjalp mig i processen, både indre og ydre, og stod mig bi da jeg kom ind i en følelse af at være fortabt fordi jeg ikke havde spor pejling på det jeg havde gang i. Opløftende at du mindede os om legen og glæden ved det, men samtidig rummede og støttede os på vejen. – Inge Marie Baiocchi – tidligere deltager.

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

 

Detaljer

Start:
juni 27 @ 10:00 am
Slut:
juni 29 @ 4:00 pm
Pris:
0,00€
Begivenhed Kategori:

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
EUR Euro