Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magisk aften m Orakelkort – København

september 29, 2021 @ 7:00 pm - 9:00 pm

På denne magiske aften tager vi på en sjælelig rejse – og lokationen er en skøn herskabslejlighed på H.C. Ørstedsvej 38, 3. sal tv. (København.)
Kunstner Lise Meijer har skabt et smukt orakelkortsæt, som hun vil berette om tilblivelsen af – herunder også de tilhørende lyriske tekster.
Mette Kallerup, der til daglig arbejder som clairvoyant coach og er uddannet tarotmester, vil udføre læsninger med kortene til flere af deltagerne i publikum, samt lave en lille intuitionsøvelse hvor alle prøver kræfter med egne evner via kortene – to og to.
Lise har desuden medbragt sin guitar og smukke sangstemme, som vi vil blive forkælet med i en sangoptræden.
Vi serverer kaffe, te og lidt mundgodt undervejs.
Prisen er 200 kr, som overføres pr mobile pay på 40547946. Mærk betalingen “København”. Du er tilmeldt ved betaling.
Vi glæder os til at mødes i dette specielle rum af fordybelse, magi og poesi i de smukke herskabelige stuer!
Kærlige hilsner fra Lise og Mette.
PS: passer tid og sted ikke dig? Vi afholder også arrangement i Åbakkehuse nær Præstø tirsdag d. 28.9  samt i Fredens hus ved Sorø torsdag d. 30.9. Desuden har vi en tour på Fyn tidligere på måneden, se mere på www.lisemeijer.dk!
PPS: I forbindelse med besøget på Sjælland tilbyder Mette et begrænset antal tider til 1-1 clairvoyante læsninger tirsdag d. 28.9 samt onsdag d. 29.9, begge dage i dagtimerne i Åbakkehuse ved Præstø. Jeg kan på det varmeste anbefale disse sessioner! Kontakt Mette på 20465476 for at høre mere og booke en session.

Detaljer

Dato:
september 29, 2021
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:00 pm
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro