Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MALE WORKSHOP – mixed media med sjæl

maj 13, 2023 @ 10:00 am - 4:00 pm

Denne dag guider jeg dig i brugen af de skønne mixed media teknikker! Bemærk at kurset kan kombineres med MAL ANSIGTER DER LYSER, som foregår samme sted dagen efter. Ved deltagelse begge dage sparer du 500 kr. (eller 900 kr. ved EARLY BIRD inden d. 1.2!)

Ønskes overnatning, formidler jeg gerne kontakt til hjertevarme mennesker, som tilbyder bed & breakfast i nærheden.

OM WORKSHOPPEN

Gennem leg med lag på lag af papir, akryl maling, penne og skønne teknikker skaber vi mangfoldige, finurlige og varierede baggrunde.

Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Der vil blive fyret op under din indre kreativitet og legende bevæger vi os ind i en verden af farver og lag på lag – en vitaminpille for din indre kunstner!

TID: lørdag; d. 13.5.2023 kl. 10 – 16

STED: Fælleshuset i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern (syd for Præstø, ca. en times kørsel fra KBH/ bus fra Vordingborg togstation lige til døren)

MEDBRING SELV DISSE GRUND-MATERIALER: skitsebog, blyant, 2 – 3 mindre lærreder ca. str. 24 x 30 eller 30 x 40, almindelige akryl farver, pensler, glas til vand, samt klud (du får brug for den)!

MEDBRING DESUDEN: Praktisk tøj eller forklæde, sutsko og varm trøje (der kan være fodkoldt), samt, meget vigtigt: medbring MADPAKKE!

PRIS: 1200 DKK

Du kan kombinere denne workshop med workshoppen den følgende dag: MAL ANSIGTER DER LYSER – samlet pris for begge dage: 1900 DKK (spar i alt 500 DKK) De to dage kan fint hænge sammen, da vi første dag arbejder med de skønne mixed media teknikker og dagen efter dykker ind i, hvordan vi kan fremkalde lyse og levende ansigter på vores lærreder.

Inkluderet i prisen denne dag er de grundlæggende mixed media materialer: Golden flydende farver, smukke papirer, limlak, stencils, linoleoums roller m.m. Har du ikke selv mulighed for at medbringe grund-materialerne (se ovenfor), kan du tilkøbe dem for 350 DKK.

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 12

TILMELD DIG MALE WORKSHOP – mixed media med sjæl:

TILMELD DIG begge workshops lørdag og søndag (Mixed media og Mal ansigter) HER.

Tilkøb materialer HER (husk at købe 2 x materialer, hvis du deltager begge dage).

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i rater – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret.

Jeg GLÆDER mig til at dykke ind i en verden af mixed media sammen med dig!

Kærlig hilsen Lise.


UDTALELSER

– Jeg var SÅ glad for at være med. Du skabte et hyggeligt, trygt og kreativt miljø for os. Tak for at du hjalp mig i processen, både indre og ydre, og stod mig bi da jeg kom ind i en følelse af at være fortabt fordi jeg ikke havde spor pejling på det jeg havde gang i. Opløftende at du mindede os om legen og glæden ved det, men samtidig rummede og støttede os på vejen. – Inge Marie Baiocchi – tidligere deltager.

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

 

Detaljer

Dato:
maj 13, 2023
Tidspunkt:
10:00 am - 4:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro