Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MALE WORKSHOP – mixed media og intuition

maj 11 @ 10:00 am - maj 12 @ 4:00 pm

To dage, hvor vi dykker ind i de skønne mixed media teknikker, og træner brugen af vores intuition i maleriet!

Ønskes overnatning, formidler jeg gerne kontakt til hjertevarme mennesker, som tilbyder bed & breakfast i nærheden.

OM WORKSHOPPEN

Gennem leg med lag på lag af papir, akryl maling, penne og skønne teknikker skaber vi mangfoldige, finurlige og varierede baggrunde. Desuden bliver du guidet til det sted i dig, hvorfra din intuition kan tale sit klare sprog. Der er så meget vi kan, når vores logisk tænkende hjerne får lov at træde lidt i baggrunden for en stund. Det er her, overraskelserne sker, herfra digte og bøger skrives og malerier males, som vi ikke vidste, vi rummede.

DET PRAKTISKE

HVEM: Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Der vil blive fyret op under din indre kreativitet og legende bevæger vi os ind i en verden af farver og lag på lag – en vitaminpille for din indre kunstner!

TID: lørdag og søndag d. 11. og 12. maj 2024, begge dage kl. kl. 10 – 16

STED: Fælleshuset i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern (syd for Præstø, ca. en times kørsel fra KBH/ bus fra Vordingborg togstation lige til døren)

MEDBRING SELV DISSE GRUND-MATERIALER: skitsebog, blyant, 2 – 3 mellemstore lærreder (f.eks 30 x 40, 40 x 50 eller 50 x 60), almindelige akryl farver, pensler, glas til vand, samt klud (du får brug for begge dele)!

HUSK OGSÅ: Praktisk tøj eller forklæde, samt, meget vigtigt: medbring MADPAKKE!

PRIS: 2100 DKK

Inkluderet i prisen denne dag er de grundlæggende mixed media materialer: Golden flydende farver, smukke papirer, limlak, stencils, linoleoums roller m.m. Har du ikke selv mulighed for at medbringe grund-materialerne (se ovenfor hvilke materialer), kan du tilkøbe dem for 250 DKK pr. dag.

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 12

TILMELD DIG HER

Tilkøb materialer HER (husk at købe 2 x af denne vare, da workshoppen er over to dage).

BETAL I RATER – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret.

Jeg GLÆDER mig til at dykke ind i en verden af mixed media og intuition side om side med dig!

Kærlig hilsen Lise.

 

 


UDTALELSER

– Jeg var SÅ glad for at være med. Du skabte et hyggeligt, trygt og kreativt miljø for os. Tak for at du hjalp mig i processen, både indre og ydre, og stod mig bi da jeg kom ind i en følelse af at være fortabt fordi jeg ikke havde spor pejling på det jeg havde gang i. Opløftende at du mindede os om legen og glæden ved det, men samtidig rummede og støttede os på vejen. – Inge Marie Baiocchi – tidligere deltager.

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

 

Detaljer

Start:
maj 11 @ 10:00 am
Slut:
maj 12 @ 4:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro