Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYTÅRS WORKSHOP 2020 – sjælen som kompas

januar 12, 2020 @ 10:00 am - 4:30 pm

TILMELD DIG HER! Brug en dag på at lytte dybt og mærke hvad der i virkeligheden er vigtigt for dig, så du får sat en kurs der klinger med din sjæls ønsker for det nye år. Denne dag vil du afdække hvad du længes mest efter i dit liv lige nu; måske er det følelsen af fællesskab, af frihed eller af at kunne give dine gaver til andre eller noget helt fjerde du drømmer om.

Når du kender dine inderste ønsker, bliver det langt lettere at finde vej i livets mange store og små valg. Du får nemlig adgang til dit indre kompas – du lytter til din sjæl!

De ydre ting i livet former sig sjældent helt som vi havde forestillet os. Når vi slutter fred med det, og i stedet koncentrerer os om hvad der er allermest vigtigt for sjælen, vil vi opleve at det bliver lettere at være til stede i livet som det er, samtidig med at vi bygger på vores drømme for fremtiden.

HVAD VIL DAGEN INDEHOLDE?

Gennem blid bevægelse, meditation, spørgsmål og fri skrivning guider jeg dig ind til et sted hvorfra du kan høre din egen inderste stemme – sjælens stemme.

I løbet af dagen skaber vi hver især et ”Sjæle kompas”, som er et lille visuelt billede der repræsenterer det din sjæl længes efter, og kan guide dig på din rejse ind i 2020. Til dette bruger vi udklip fra blade, samt skrevne ord, og du behøver på ingen måde kunne tegne for at lave dit Sjæle kompas.

(NB – til dig der har været på nytårs kursus hos mig før: Et Sjæle kompas er langt fra så omfattende som et vision board, og det er en proces du nemt kan gentage derhjemme, ofte.)

Vi går dybt og kaster nettet helt ud i universet, og så bliver vi konkrete og jordnære og afrunder dagen med at finde de små bitte skridt vi kan tage for at styre vores liv og vores år i den rigtige retning – i trit med vores sjæl.

DET PRAKTISKE

TID: Søndag d. 12.1.2020 kl. 10 – 16:30 (huset åbner/ der er kaffe/te fra kl. 9.45 – så er vi klar til start kl. 10!)

STED: Fælleshuset i Åbakkehuse, Under Egen 8, 4743 Mern

PRIS: 1150 kr. – KØB DIN BILLET HER

MEDBRING: 1-2 magasiner med billeder der må rives ud, notesbog og pen samt evt. et par hjemmesko.

Jeg byder på enkel frokost bestående af rugbrød med hummus, samt kaffe, te og lidt sødt. Ønsker du mere/ andet end dette da medbring selv!

Jeg GLÆDER mig til at guide dig gennem denne dag, hvor vi ser dybt og lytter til sjælens visdom.

Kærlig hilsen Lise.

 

Udtalelser fra deltagere på Nytårs kursus 2019:

“Tak for en spændende, lærerig og sjov dag. Super godt tilrettelagt, dejlig atmosfære og mennesker som jeg kan få lyst til at lære nærmere at kende.Dejligt at blive bekræftet i at det nytter at drømme og sætte sig store mål. Jeg gik løftet og glad hjem med nye perspektiver. Jeg skal stadig øve mig, men lyset stråler bare lidt mere efter sådan en dejlig dag!” – Lone Schierup

“Jeg føler mig let og glad – det er som har jeg været ude af min krop og set mig og mit liv oppe fra og derved fået et overblik. Jeg har fået tydeliggjort mine visioner for fremtiden og har fået noget at arbejde med. Det er en vidunderlig følelse…..er faktisk helt fyldt med energi og det bobler indeni af glæde og overskud. Det har været sådan en god dag. Du er så inspirerende….TAK!” – Gitte Jul Christensen

“Jeg har nu deltaget i Lises Nytårs workshop for fjerde gang. Hver eneste gang har været dejlig og berigende. De fire gange har været ret forskellige og det er spændende at se, hvordan mit fokus skifter lidt fra år til år. Jeg har nået nogle vigtige mål og jeg er blevet bedre til at mærke, hvor meget jeg kan foretage mig og hvad jeg burde give slip på. Glæder mig allerede til næste gang!” – Claudia Ziehm

JA, JEG VIL MED PÅ NYTÅRS WORKSHOP med sjælen som kompas!

Detaljer

Dato:
januar 12, 2020
Tidspunkt:
10:00 am - 4:30 pm

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro