Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NYTÅRS WORKSHOP med Vision board – skab et vision board og lyt til sjælens drømme

januar 12, 2019 @ 9:30 am - 4:30 pm

DKK1200

Giv dine drømme vinger med en skøn start på 2019!  TILMELD DIG HER!

OM WORKSHOPPEN:

Denne dag guides du på kreativ vis til at se din sjæls dybeste længsel mere klart. Gennem ord, bevægelse, sang og billeder finder du ind til dine unikke sjæleønsker og drømme for det kommende år, og former dem til klare visioner ved at skabe et visuelt billede – et “Vision map” – med udklip fra blade og magasiner.

Gennem øvelser der taler til alle sanser lytter og former vi et billede af vores drømme. det er både nemt, sjovt og dybt.

Der sker noget særligt når tanke, hjerte og sjæl får lov at arbejde sammen. Det gør de når flere sanser tages i brug på en gang – vi bliver simpelthen visere end vi troede vi var! Sådan er det bare.

Dette vision map kan du derefter bruge i din dagligdag, hvor det vil støtte dig i at holde fast i din drøm og klare visioner. Det er et herligt og kraftfuldt redskab. Til slut ser vi på hvordan vi med små handlinger kan skabe ny retning allerede nu.

Du får:

– dit eget Visionboard, hvor du billedliggør din sjæls vision

– hjælp til at sætte ord på dine dybe ønsker – som de er lige nu

– støtte og motivation til at sætte en ny retning NU

Processen foregår så alle kan være i egen privat sfære – og med fokus på velvære i krop og sind undervejs.

Det er Lise Meijer, kunstner og indehaver af firmaet Lise Meijer – Creative Vitamins, som underviser. Lise har arbejdet med og undervist i brugen af vision maps og sjælevisioner i 12 år.

Medbring selv: – en lille stak blade der må klippes i, gerne med skønne inspirerende billeder, men alt kan bruges – og en saks!

Pris: 1200 DKK. Inkluderet i prisen er materialer samt frokost og kaffe, te og snacks

TILMELD DIG HER

Tilmelding er bindende. Min. 6 deltagere

Har du spørgsmål, så ring hellere end gerne!

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Kærlig hilsen Lise – mobil 40547946 – [email protected]

UDTALELSER:

”SÅ meget håb, kreativitet og livskraft du hjælper frem fra vinterdybet i os alle! Jeg går optimistisk det nye år i møde i fuld tillid til at min VISION nu er en naturlig del af mig, der udfolder sig i tidens fylde.”

– Grethe Toftlund

“Først førte du os blidt tilstede i kroppen. Skriveøvelserne hjalp til at huske hvad der er vigtigt og betydningsfuldt og derefter var det nemt at udtage de vigtigste punkter som skulle bruges til billed mosaikken. Det er herligt nu at have sat både ord og billede på hvad der skal have fokus i det kommende år. Jeg er taknemmelig for forløbet og tror jeg skal gøre det til en fast nytårstradition at deltage på denne inspirerende workshop.
Tak for god guidning.”

– Helle Mørch

 

Detaljer

Dato:
januar 12, 2019
Tidspunkt:
9:30 am - 4:30 pm
Pris:
DKK1200

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro