Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Orakelkort-udgivelses-fejring! (live på facebook kl. 20)

august 18, 2021 @ 8:00 pm - 9:00 pm

0,00€
I hele 8 år har Creative Vitamins orakelkort været undervejs, og NU ER DE HER ENDELIG!
DET skal fejres! Derfor inviterer jeg ALLE som har lyst til en lille stund live på facebook, hvor jeg fortæller lidt om tilblivelsen af Creative Vitamins Orakelkort og om hvordan man kan bruge kortene.
Sammen trækker vi et kort (har du ikke kortene, trækker jeg ét på vegne af alle – og derefter vil der være en lille skriveøvelse inspireret af det kort du (eller jeg) trak. Og mon ikke også jeg synger en sang for jer – jo, det kan jeg mærke at jeg vil gøre!
Du hopper bare ind på min facebookside Lise Meijer – Creative Vitamins d. 18. august lige omkring kl. 20, så popper live-videoen op som en ny post (klik evt. genopfrisk), klik på videoen der kommer frem på siden – og du er med!
Alt du skal bruge er noget at skrive på og med, og dine Creative Vitamins orakelkort, hvis du har dem (hvis ikke er det helt ok, intet problem!)
Eventen er ganske gratis at deltage i.
Det vil glæde mig meget om du vil fejre denne dag med mig!
Kærlig hilsen Lise.
PS: Du kan forudbestille kortene til og med d. 1.8 og få sendt dem så de er der på udgivelsesdagen: https://lisemeijer.dk/produkt-kategori/orakelkort/
PPS: Du kan også møde mig og kortene sådan helt fysisk til en af de magiske aftener på ORAKELTOUR FYN eller ORAKELTOUR SJÆLLAND, se mere her under EVENTS

Detaljer

Dato:
august 18, 2021
Tidspunkt:
8:00 pm - 9:00 pm
Pris:
0,00€
Select your currency
EUR Euro