Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drøm til VIRKELIGHED – nytårsworkshop KØBENHAVN

januar 22, 2017 @ 10:00 am - 4:00 pm

DKK850

p1020021

KØB BILLET

Kom med til en dag hvor vi gennem kreativiet og fokuseret visions arbejde afdækker din sjæls længsler og omsætter dem til visioner for 2017!
Denne dag guides du på kreativ vis til at se din sjæls dybeste længsel mere klart. Gennem ord, bevægelse, sang og billeder finder du ind til dine unikke sjæleønsker og drømme og former dem til klare visioner ved at skabe et visuelt billede – et “Vision map” – med udklip fra blade og magasiner.
 
Gennem øvelser der taler til alle sanser lytter og former vi på kreativ vis et billede af vores drømme, det er både nemt, sjovt og dybt.
 
Dette vision map kan vi nu bruge i vores dagligdag, hvor det vil støtte os i at holde fast i vores klare visioner. Det er et herligt og kraftfuldt redskab. Til slut ser vi på hvordan vi med både små og større handlinger kan skabe en vej direkte i retning af vores drøm. Og dermed bane vej for større livsglæde i hverdagen.
 
Du får:
– dit eget Visionboard, hvor du billedliggør din sjæls vision
– hjælp til at sætte ord på dine dybe ønsker – som de er lige nu
– øvelser som kan styrke og motivere dig i hverdagen
 
Processen foregår så alle kan være i egen privat sfære – skriveøvelserne er soloøvelser, og der er ingen forventning om at dele noget, man ikke har lyst at dele.
 
 Pris:  850 kr. Inkluderet i prisen er materialer samt frokost og kaffe, te og snacks i løbet af dagen

Tilmelding: KØB DIN BILLET HER – Sidste frist for tilmelding er fred..201.17 Max. 12 deltagere på holdet.

Medbring: – en lille stak blade der må klippes i, gerne med skønne inspirerende billeder, men alt kan bruges – og en saks!

Underviser: Lise Meijer, udøvende kunstner og erfaren vejleder i kreativitet

Jeg vil glæde mig til at møde dig på workshoppen!
Kærlig hilsen Lise – mobil 40547946 – [email protected]

(info om sted og link til kort nederst på siden)


UDTALELSER:

“Da jeg kom hjem, efter at have deltaget i ’visionboard workshop’ summede energien i min krop. Lise er både blid og autentisk i hendes måde at være på og det skinner igennem i hendes undervisning. Med forskellige guidede øvelser formår hun at få dig til at give slip på indre uro, stress og logisk tankedominans og de visioner der herefter kommer frem i lyset føles ægte og hjertevarme. Det er guld at bruge sin tid og energi på dette.” – Rikke Fabricius

“Hvor er det bare skønt at opleve at visionerne allerede er ved at virkeliggøre sig selv, på så vidunderlige måder. Jeg har været meget glad her i ugen efter workshoppen, og både lavet udkast til en ny scene til min roman og et lille kapitel til en børnebog. Det vidunderlige er at det føltes mere som en leg end som arbejde.” – Claudia

Detaljer

Dato:
januar 22, 2017
Tidspunkt:
10:00 am - 4:00 pm
Pris:
DKK850
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Karens minde kulturhus
Wagnersvej 19
København SV, 2450 Danmark
+ Google Maps
Telefon
40547946
Se Sted hjemmeside
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro