I den nye serie LISTENING TO THE WORLD lytter jeg bagom det umiddelbart synlige. Malerierne viser mennesker med forskellige instrumenter – ofte i tæt samklang med naturen.

Som en del af projektet har jeg sat mig selv opgaven ikke kun at male det jeg plejer. Jeg ønsker at udvide mine egne evner, og dermed skabe grobund for større fleksibilitet – så jeg forhåbentlig bliver bedre til at lytte, både til det som klinger med min egen stemme og det jeg måske ikke umiddelbart forstår. Forskellige nationaliteter er repræsenteret og mænd sniger sig ind i billederne – jeg elsker denne udfordring! (Hvis du kender min kunst ved du at det ofte er et meget feminint univers).

Verden rummer det hele – og serien “Listening to the world” handler netop om at lytte til verden – med alt hvad den rummer.

Jeg ved ikke præcis hvorfor eller til hvad jeg maler denne serie. Men jeg ved at den bliver ved med at kalde på mig. Og jeg har erfaret at det er en god idé at lytte til de skønne ting som kalder (eller måske kun knapt hørligt hvisker) vores navn. Der kommer altid et eller andet godt ud af det. Ofte noget andet end vi selv gik og troede. Ofte noget endnu mere vidunderligt.

Jeg drømmer om at udstille disse malerier samlet – gerne et sted hvor folk interesserer sig for at lytte bagom det umiddelbart synlige. Jeg ser for mig en stund med sang, musik og oplæsning – gerne et sted hvor vidunderlig musik kan leve side om side med kunsten. Og hvor der er plads til latter og tårer og livsbobler – i smukke omgivelser. (Hvem ved, måske kender du stedet?)

Kærlig hilsen Lise Meijer.

Her kan du se de malerier serien indtil nu rummer:

 

 

Modtag en printselv gave

(0 kr)

 

Tilmeld dig ugentlige KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER pr. mail og modtag en gave med "alt hvad du behøver"

Fantastisk! Tjek din e-mail for at bekræfte, så er din gave på vej!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro