Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BESKEDER TIL HJERTET: 3 dages maleworkshop

juli 7, 2023 @ 10:00 am - juli 9, 2023 @ 4:00 pm

NB: Ønskes overnatning, så kontakt mig ved tilmelding! Hjertevarme mennesker tilbyder bed & breakfast.

OM WORKSHOPPEN

På denne 3-dages workshop skal vi LYTTE – så vi kan MALE af hjertens lyst! Og med hele tre dage har vi god tid til først at dykke ind, for så at kunne udtrykke.

DET MED AT LYTTE

Når jeg selv maler (eller skriver, eller skaber noget som helst), starter jeg ALTID med at få kontakt til både min sjæl og mit hjerte. På denne workshop vil jeg lære dig hvordan du gør lige netop det!

Hver morgen guider jeg dig via skriveøvelser, blid fysisk bevægelse eller visualisering til at lytte indad, så du kommer i kontakt med de ting dit hjerte længes efter at høre, for at kunne banke og slå med passion og livsmod.

Fra det sted bliver det sjovere at skabe, du lader din intuition få en chance for at være med og starter vi dagen med at finde adgangsbilletten til din kreative kilde. Denne proces er ofte rolig, legende og fyldt af velvære. Du vil blive præsenteret for en række værktøjer som jeg selv bruger i min kreative proces og har brugt i mange år: bl.a. morgensider, creative quickies, træet med rødder og andre skønne øvelser.

Læg din hånd på dit hjerte. Og lyt. Sæt dig med en notesbog i skødet, mens du lader hånden føre pennen som fortæller de ord der vil ud, lige nu. Uden filter. Eller stræk dig med rolige, guidede bevægelser for at hilse dagen velkommen.

DET MED AT MALE

Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Der vil blive fyret op under din indre kreativitet og legende bevæger vi os ind der hvor det eneste som betyder noget, er at du er villig til at prøve noget nyt!

Vi maler på lærreder af en vis størrelse, fek.s. 60 x 80 cm. Du lærer en håndfuld grundlæggende mixed media teknikker; hvordan man limer papir på lærred, får farverne til at løbe, og hvordan man skaber varierede, spændende baggrunde og binder dem sammen med akrylfarver. Mixed media betyder faktisk bare at vi blander materialer på kryds og tværs. Har du en knap, en æske med farver, en tusch, et ridse-redskab – eller en rulle garn som inspirerer dig, så medbring det! Hvem ved hvad det kan blive til på lærredet.

Hver dag vil jeg lave en lille demonstration hvor jeg maler, mens du ser på og således vise, hvordan jeg arbejder både abstrakt og figurativt på et lærred. Vi ser på komposition og farvevalg, og lærer at “se det som virker”, frem for at fokusere på det vi ikke så godt kan lide.

ALT DET PRAKTISKE

RAMME: Dagene vil være delt op så formiddagene bruges på at lytte dybt og lære nye teknikker. Om eftermiddagen er der individuel maletid og rum til fordybelse.

INKLUDERET I PRISEN: Der vil være let frokost alle dage, samt kaffe, te, snacks sådan ca. ad libitum.

Inkluderet er desuden materialer til mixed media baggrunde: mønstrede papirer, limlak, flydende golden farver, samt “den hemmelige ingrediens”.

MEDBRING SELV: 3 mellemstore lærreder, f.eks 50 x 60 cm, pensler i forskellige størrelser, akryl farver i god kvalitet: sort, hvid, grundfarverne rød, blå og gul, samt gerne 4-6 “yndlingsfarver” (spørg mig hvis du er i tvivl, eller spørg i din lokale kunstbutik), skitseblok str. A4, samt  blød blyant (5 B eller blødere). Medbring også syltetøjsglas til vand, samt klud (du får brug for den!).

Er du i bil, og har du et staffeli, så tag det gerne med! Der er dog enkelte staffelier til deling på stedet.

OBS: Til og med 1. juni  kan du vælge tilkøb af en pakke m. 3 stk. lærreder. Så står de klar når du kommer. Du overfører blot 250 DKK til mobilepay når du har købt din billet her – mærk din overførsel “3 lærreder”

MEDBRING DESUDEN: Praktisk tøj eller forklæde, sutsko og varm trøje (der kan være fodkoldt)

TID: fredag, lørdag og søndag d. 7-9 juli 2023 – alle dage kl. 10 – 16. Jeg vil være til rådighed i rummet indtil kl. 16, men du er velkommen til at blive og male lidt videre, hvis du vil.

STED: Fælleshuset i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern (syd for Præstø, ca. en times kørsel fra KBH/ bus fra Vordingborg togstation lige til døren)

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 10

PRIS: 3400 DKK

TILMELD DIG HER!

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i mindre portioner – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling for selve workshoppen refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret. Har du tilkøbt materialer, refunderes beløbet for disse.

Underviser: Lise Meijer, udøvende kunstner og erfaren kreativ guide.

Kontakt: mobil 40547946/ mail: [email protected]

Jeg glæder mig meget til at være din guide på 3 skønne maledage lige midt i den blomstrende sommer!

Kærlig hilsen Lise.

 


UDTALELSER

– Jeg var SÅ glad for at være med. Du skabte et hyggeligt, trygt og kreativt miljø for os. Tak for at du hjalp mig i processen, både indre og ydre, og stod mig bi da jeg kom ind i en følelse af at være fortabt fordi jeg ikke havde spor pejling på det jeg havde gang i. Opløftende at du mindede os om legen og glæden ved det, men samtidig rummede og støttede os på vejen. – Inge Marie Baiocchi – tidligere deltager.

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

Detaljer

Start:
juli 7, 2023 @ 10:00 am
Slut:
juli 9, 2023 @ 4:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro