Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Høstudstilling og foredrag i Herfølge kirke

september 19, 2021 @ 12:30 am - 1:30 pm

Kom med til en magisk stund når jeg gæster Herfølge kirkes sognegård med udstilling, foredrag og et par af mine egne sange.

Herfølge kirke skriver:

“Søndag d. 19. september fejrer vi høsten med en gudstjeneste i kirken og efterfølgende spisning i sognegården. Traditionen tro serveres der skipperlabskovs og synges et par sange. I år vil der ligesom andre år også være fernisering på en kunstudstilling samt introduktion til samme. Da kunstneren i år er en veritabel tusindkunstner vil eftermiddagen byde på andet og mere end en introduktion til billederne.

Kom og oplev kunstner Lise Meijer, når hun gæster sognegården med sangforedrag og udstiller sine poetiske billeder. Udstilling kan ses fra søndag d. 19.9 til og med d. 24.10.

Ifølge kunstner og sanger Lise Meijer er immunitet og livsgnist ikke kun noget, vi styrker vha. de vitaminer, vi køber på glas. Det handler i lige så høj grad om at hente kraft fra vores kreativitet. Når vi støttes af den, åbnes døre, som før var lukkede, og livet synes fyldt af muligheder uanset vores situation.

Og at være kreativ er ikke blot for udøvende kunstnere. Hvis du f.eks. er god til at sætte samtaler i gang, skabe nye strukturer på arbejdet eller skabe et smukt hjem, er du kreativ. Al nyskabelse er kreativitet og vi har alle uden undtagelse områder i livet, hvor vi er kreative, siger Lise. Om dette stemmer tester vi i løbet af foredraget!

At sætte kreativiteten fri kræver at vi tør lytte til vores længsler – også dem vi knapt tør indrømme, og dernæst at vi finder en måde at handle på dem – selv det mindste lillebitte skridt tæller. Som bonden der først må pløje jorden, dernæst så sine frø og siden vente til der kan høstes, således er det også med de længsler og idéer vi som mennesker rummer.

Ifølge Lise har vi det som regel bedre, når kreativiteten har en plads i vores liv. Da indtræder vi nemlig i samarbejde med noget, som er større end os. Kald det Gud, universet, skaberkraften, englene eller hvad der passer ind i dit verdensbillede. Det vigtige er, at det giver en følelse af ikke at være alene. Det tager lidt af presset af os som individer og sætter os ind i en større sammenhæng.

Foredraget vil være krydret med oplæsning fra Lises bog Kreative Vitaminer, samt et par af Lises egne poetiske sange.

Hør foredraget og bliv inspireret – ja, hvem ved, måske endda fyldt op af handlekraft til at tage dit eget første lille skridt på rejsen mod dine drømme.

Efter foredraget er det muligt at købe en signeret udgave af Lises bog, ligesom rummet vil være åbent så man kan nyde udstillingen med Lises mixed media malerier.”

TILMELD DIG spisningen mellem gudstjeneste og foredrag via Herfølge kirkes hjemmeside HER, senest d. 10. september. (Foredraget starter ca. kl. 12.30, og varer en lille time)

Detaljer

Dato:
september 19, 2021
Tidspunkt:
12:30 am - 1:30 pm

Sted

Herfølge kirke
Kirkepladsen 1
Herfølge, 4681 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro