Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klarsyn og kreativitet (København)

september 3, 2023 @ 11:00 am - 3:00 pm

Denne dag inviteres du til at åbne ind til dit klarsyn og din kreativitet.
Vi vil bl.a. arbejde med kortsættet Kreative Vitaminer orakelkort, skabt af Lise Meijer. Mette Kallerup vil guide dig til det sted, hvorfra brugen af dine klare sanser føles som en selvfølge. Du får to kompetente og erfarne undervisere ved din side dagen igennem.
Kodeordet for workshoppen er blidt fokus og velvære. Fra et trygt sted vil vores indre kunstner gerne lege med – og så er vi allerede igang med at bruge intuitionen, nærmest uden at lægge mærke til det.
VI GUIDER DIG IGENNEM:
Visionsrejse
Demonstration af klarsyns-læsning
Øvelser med Kreative vitaminer orakelkort, hvor du træner alle dine klare sanser og din intuition
Vision-quickie (kreativ øvelse med udklip fra blade, samt ord)
Hvordan du finder modet til at omsætte de beskeder du får, til handling
Du vil opleve, at når klarsyn og kreativitet bruges aktivt sammen, bliver dine livsvalg mere ligetil. Med skærpede sanser opfanger du selv små nuancer, som kan bringe dig inspiration til dine næste skridt, igen og igen. Til glæde for både dig og verden.
Dagen kan ses som en buket af redskaber til at gå din helt egen vej i livet. En styrkelse af din evne til at træde fuldt og helt ind i dit unikke liv – at favne dig selv med alt, du naturligt er.
Det Arktiske hus, hvor vi skal være, ligger stemningsfuldt lige ud til kanalerne på Christianshavn.
DET PRAKTISKE
TID: 3.9 kl. 11 – 15
STED: Det Arktiske hus, Strandgade 102, 1. sal, 1401 København
PARKERING: Gratis i hele området om søndagen – eller bed os om en P-billet, så holder du gratis på matriklen hele dagen.
PRIS: 1100 DKK
TILMELDING: Book din billet ved at overføre beløbet til mobilepay 40547946 (Lise Meijer) – mærk betalingen “KLARSYN 3.9”
Det er også muligt at dele betalingen op i rater – kontakt trygt Lise på [email protected] for at lave en aftale om dette.
INKLUDERET i prisen er en sandwich til frokost, samt kaffe, te og snacks. (Skriv til os, hvis du f.eks er vegetar eller lign.) Materialer til kreativ vision-quickie er også inkluderet.
Kurset afholdes ved et minimum på 6 deltagere
Max antal deltagere: 16
Vi vil glæde os til at dele dagen med dig!
Kærlig hilsen Mette Kallerup og Lise Meijer.
MERE OM UNDERVISERNE:
Mette Kallerup arbejder som clairvoyant rådgiver for private og firmaer – og er desuden tekstforfatter. Hun har over 10 års erfarring i intuitive læsninger med kort og afholder løbende cirkler og samtale-saloner i sit hjem i Svendborg.
Lise Meijer er kunstner, forfatter og kreativitetsguide. Hun har skabt motiver og tekster i Kreative Vitaminer orakelkort, som udkom via Fønix musik i 2022. Lise tilbyder bl.a. Kreative mentorsamtaler via zoom eller privat.

Detaljer

Dato:
september 3, 2023
Tidspunkt:
11:00 am - 3:00 pm
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro