Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ÅRHUS: Lær at male mixed media

september 24, 2023 @ 10:00 am - 4:00 pm

Kom med til en skøn dag, hvor du vil lære at skabe malerier med lag af papir og akrylfarver – også kaldet mixed media!

NB: Kurset foregår i Hertha Levefællesskab i byen Herskind, 20 min. kørsel fra Århus. Er du med offentlig transport, henter vi dig ved bussen – bare spørg og jeg formidler kontakt til din “chauffør”.

OM WORKSHOPPEN

Gennem leg med lag på lag af papir, akryl maling, penne og skønne teknikker skaber vi mangfoldige, finurlige og varierede baggrunde.

Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Der vil blive fyret op under din indre kreativitet og legende bevæger vi os ind i en verden af farver og lag på lag – en sand vitaminpille for din indre kunstner!

TID: søndag d. 24.9.2023 kl. 10 – 16

STED: Caféen i Hertha, Landsbyvænget 17, Herskind, 8464 Galten

MEDBRING SELV DISSE GRUND-MATERIALER: skitsebog, blyant, 2 – 3 mindre lærreder ca. str. 24 x 30 eller 30 x 40, almindelige akryl farver, pensler, glas til vand, samt klud (du får brug for den)! (Har du ikke mulighed for at medbringe disse ting, kan du tilkøbe dem for 350 DKK, se nederst)

MEDBRING DESUDEN: Praktisk tøj eller forklæde, samt, meget vigtigt: medbring MADPAKKE!

PRIS: 975 DKK

Inkluderet i prisen denne dag er de grundlæggende mixed media materialer: Golden flydende farver, smukke papirer, limlak, stencils, linoleoums roller m.m.

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 12

TILMELD DIG WORKSOPPEN HER

TILKØB MATERIALER HER

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i rater – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret.

Jeg GLÆDER mig til at dykke ind i en verden af mixed media sammen med dig!

Kærlig hilsen Lise.

 

 


UDTALELSER

– Jeg var SÅ glad for at være med. Du skabte et hyggeligt, trygt og kreativt miljø for os. Tak for at du hjalp mig i processen, både indre og ydre, og stod mig bi da jeg kom ind i en følelse af at være fortabt fordi jeg ikke havde spor pejling på det jeg havde gang i. Opløftende at du mindede os om legen og glæden ved det, men samtidig rummede og støttede os på vejen. – Inge Marie Baiocchi – tidligere deltager.

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

 

Detaljer

Dato:
september 24, 2023
Tidspunkt:
10:00 am - 4:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Cafeen i Hertha
Landsbyvænget 17
Galten, 8464
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro