Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mixed media og ansigter der lyser – 2 dages workshop!

oktober 7, 2023 @ 10:00 am - oktober 8, 2023 @ 4:00 pm

To skønne dage, hvor øver os i at skabe de skønne mixed media baggrunde og derefter at fremkalde ansigter der lyser af liv og sjæl.

Alle kan deltage. Begyndere som øvede. Vi starter lige hvor du er – øvelse gør mester og vi skal jo starte et sted – det kunne passende være NU. Her handler det ikke om perfektion, men mere om at være fuldt til stede, alt imens vi stille og roligt lærer nye, sjove mixed media teknikker, samt måder til at fremkalde menneske-ansigter på vores lærred. Det er faktisk lettere, end du måske lige tror, jeg fodrer dig med herlige tips og tricks – og det bedste sker, som en leg!

Ønskes overnatning, formidler jeg gerne kontakt til hjertevarme mennesker, som tilbyder bed & breakfast i nærheden.

OM WORKSHOPPEN

DAG 1: Denne dag skaber vi de herlige mixed media baggrunde, som synger og lyser af liv og sjæl. Med lag på lag af papir, rindende farver og skønne aftryk bliver dine mixed media baggrunde til.

Dag 2: Ved brug af overførselsteknikker fanger vi konturerne af et ansigt på lærredet, som vi derefter fremkalder i fine lag af akryl maling. Vi arbejder med kontraster og dybden, samt gennemsigtigheden i farverne – og tilsætter en god portion leg og smil.

BEGGE DAGE varmes kreativiteten varmes undervejs med små øvelser. Der vil også være stunder, hvor jeg maler en lille “demo”, så du kan se live, hvordan jeg bruger teknikkerne.

DET PRAKTISKE

TID: Lørdag og søndag d. 7-8 oktober 2023, begge dage kl. 10 – 16

STED: Fælleshuset i landsbyprojektet Åbakkehuse, Under Egen 8, 4735 Mern (syd for Præstø, ca. en times kørsel fra KBH/ bus fra Vordingborg togstation lige til døren)

MEDBRING SELV MATERIALER: skitsebog, blød blyant, 3 lærreder, ca. str. 30 x 40 – 40 x 50 cm, almindelige akryl farver, store og små pensler, glas til vand, samt klud (du får brug for den)! Har du ikke selv mulighed for at medbringe disse materialer, kan du tilkøbe dem for 250 DKK pr. dag LIGE HER. (Husk at købe til to dage).

MEDBRING DESUDEN: Praktisk tøj eller forklæde, sutsko og varm trøje (der kan være fodkoldt), samt, meget vigtigt: medbring MADPAKKE! (Der er køleskab på stedet.)

PRIS: 2100 DKK

Inkluderet i prisen er de grundlæggende mixed media materialer: Golden fluid, male-medium, limlak, papir, linoleumrollers, skumpensler mv.

Inkluderet er også kaffe, te og snacks (husk egen frokost, samt grund-malerialer – se ovenfor).

DELTAGER ANTAL: min. 6 pers – max 10

TILMELD DIG Mixed media og ansigter der lyser – 2 dages workshop HER

Tilkøb materialer HER (husk at købe 2 stk, så der er til to dage).

BETAL I RATER – det er muligt at opdele din betaling i rater – kontakt Lise for at lave en aftale.

NB: Betaling refunderes ikke. Du er velkommen til at give din plads til en anden, skulle du blive forhindret.

Jeg GLÆDER mig til at dykke ind i en verden af mixed media og fine ansigter sammen med dig!

Kærlig hilsen Lise.

 


UDTALELSER

– Der findes nogle kunstnere, som ikke bare beriger verden med den kunst de selv skaber, men som også ejer evnen, lysten og viljen til at lære fra sig. Sådan en kunstner er Lise Meijer. Denne weekend var jeg for første gang på et rigtigt kursus i virkeligheden. Mixed Media og ansigter der lyser. Jeg har lært så meget. Direkte, i form af forskellige teknikker, og indirekte fordi det rum Lise skaber og holder også giver mulighed for udvikling og indsigter i sin egen sjæl, mens man arbejder. Jeg blev forelsket i livet igen denne weekend. Jeg glæder mig (og kan næsten ikke vente) til fremover at berige mit liv med flere og vildere farver. Indvendig og udvendig. – Lykke Pia Jespersen, psykolog

– Tak for en vidunderlig dag, for ånden du lagde i det, for din kompetente undervisning og vejledning. Det føltes som et trygt og inspirerede sted at turde åbne for kreativiteten. – Mette Kallerup – spirituel underviser.

– Lise er skarp, let og talentfuld i sin undervisning. Hun har øje for den enkelte deltager, og formår at leve sig ind i de forskellige behov og de forskellige niveauer. Hun øser gavmildt ud af både sine faglige og menneskelige erfaringer, og hun har meget på hjerte. Hun er inderlig, positiv og opmuntrende at være sammen med. Jeg giver Lise og hendes malerkursus de allerbedste anbefalinger med på vejen, og jeg håber at rigtig mange mennesker må få glæde af hendes kunnen. – Charlotte Matthiesen – galleriejer og kunstner.

 

Detaljer

Start:
oktober 7, 2023 @ 10:00 am
Slut:
oktober 8, 2023 @ 4:00 pm
Begivenhed Kategori:

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro