Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magisk aften m Orakelkort – Åbakkehuse, Præstø (Mern)

september 28, 2021 @ 7:00 pm - 9:00 pm

0,00€
På denne magiske aften tager vi på en sjælelig rejse i det hyggelige fælleshus i Landsbyprojektet Åbakkehuse som ligger i Mern nær Præstø.
Kunstner Lise Meijer har skabt et smukt orakelkortsæt, som hun vil berette om tilblivelsen af – herunder også de tilhørende lyriske tekster.
Mette Kallerup, der til daglig arbejder som clairvoyant coach og er uddannet tarotmester, vil udføre læsninger med kortene til flere af deltagerne i publikum, samt lave en lille intuitionsøvelse hvor alle prøver kræfter med egne evner via kortene – to og to.
Lise har desuden medbragt sin guitar og smukke sangstemme, som vi vil blive forkælet med i en sangoptræden.
Vi serverer kaffe, te og lidt mundgodt undervejs.
Prisen er 200 kr, som overføres pr mobile pay på 40547946. Mærk betalingen “Åbakkehuse”. Du er tilmeldt ved betaling.
Adressen er: Under Egen 8, Mern – Parkering på det grønne stykke græs lige inden du kører forbi postkassehuset ind i selve vores lille landsby.
Vi glæder os til at mødes i dette specielle rum af fordybelse, magi og poesi i den hyggelige café i fælleshuset med trævægge og brændeovn!
Kærlige hilsner fra Lise og Mette.
PS: passer tid og sted ikke dig? Vi afholder også arrangement i KBH onsdag d. 29 og ved SORØ i Fredens hus torsdag d. 30.9.
PPS: I forbindelse med besøget på Sjælland tilbyder Mette et begrænset antal tider til 1-1 clairvoyante læsninger tirsdag d. 28.9 samt onsdag d. 29.9, begge dage i dagtimerne i Åbakkehuse ved Præstø. Jeg kan på det varmeste anbefale disse sessioner! Kontakt Mette på 20465476 for at høre mere og booke en session.

Detaljer

Dato:
september 28, 2021
Tidspunkt:
7:00 pm - 9:00 pm
Pris:
0,00€

Sted

Fælleshuset i Åbakkehuse
Under Egen 8
Mern, 4735 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
EUR Euro