Vælg en side

AT TÆNDE LYS – SANG FOREDRAG

I foredraget AT TÆNDE LYS fortæller Lise om rejsen fra at bære på en længsel og nogle knapt hørlige drømme om at gå efter det som får hjertet til at synge, og til endelig at finde mod til at sætte de første handlinger på.

Vi hører om hendes detektiv rejse mod at finde ud af HVAD hun brændte for og HVORDAN det i første omgang kunne realiseres. Og om hvordan hun undervejs opdagede en helt anden og langt vidunderligere drøm en den hun så lige først, da rejsen begyndte.

Lise opfordrer os alle til at lytte til de drømme vi bærer i hjertet. Og ikke lade dem kvæles af kritik inden de overhovedet ser dagens lys: ”De drømme er her for at bringe mere glæde og lys ind i verden, og vores største opgave er at finde mod til at tage de første skridt”, siger Lise.

Hør Lises foredrag og bliv inspireret – ja, hvem ved, måske endda fyldt op af handle kraft til at tage dit eget første skridt på rejsen mod dine drømme.

Undervejs optræder Lise med sang og guitar med fortolkninger af egne og andres sange som lige så stille fletter sig ind i temaet. Som en del af foredraget bliver deltagerne desuden inviteret med på en kreativ øvelse, som er lige til at tage med hjem og bruge til at øge sin egen kreativitet i hverdagen.

Foredraget kan variares i længde – i ovenstående udgave varer det ca. 1,5 timer excl pause.

Kontakt Lise for at aftale tid og pris: 40547946/ [email protected]

Herunder kan du se en kort video med min egen sang ” I saw your angels”, optaget under foredraget AT TÆNDE LYS i Paradehuset – orangeriet på Gisselfeld kloster, efteråret 2016 – Video: Lise Zacho

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro