Jeg tror vi allesammen har længsler og drømme, som vi ikke rigtig tør handle på. Eller slet ikke tør lytte til, fordi vi er bange for hvad det ville føre med sig hvis vi gjorde.

Måske kender du det så godt du næsten ikke kan holde tanken ud?

Fordi det gør for ondt – at erkende at vi ikke lytter til drømmene år ud og år ind.

Min erfaring er at det ALTID fører noget godt med sig at lytte. Og så længe de handlinger vi følger op med er små og ladsiggørlige, er vi selv med til at styre retningen hele vejen. Vi kan altid regulere undervejs, så det er slet ikke så farligt som vi går og tror, det med at lytte til drømmene.

Faktisk er det langt farligere at lade være, tror jeg. Det fører nemlig til ulykkelighed ikke at blive hørt – måske især når det er os selv der ikke lytter.

Jeg har gået vejen, mange gange, og blive nok ved med det hele livet. Det bliver egentlig ikke lettere med tiden (beklager!). Men det bliver til gengæld lettere at stoppe den indre tvivl og bare begynde. For jeg ved at det er alt som er krævet af mig, lige nu: ET skridt. Og et til. Indtil der ligger en perlerække af små skridt som tilsammen danner en HELT NY RETNING.

KREATIV COACHING!

Det er nu muligt at booke en session med Kreativ coaching hos mig. Gennem de seneste 10 år har jeg, via min egen og mine kursisters rejse, igen og igen set hvad det kræver at gå vejen fra at længes efterr at være kreativ, og til at finde mod til at handle (det er nemmere end du tror!). Uanset hvordan dit liv ser ud lige nu, så ved jeg det er muligt at begynde at handle på dine drømme. Og din sjæl vil blive så glad at den kysser dig!

Kreativ coaching foregår som udgangspunkt vis skype, med mindre andet er aftalt. Vi tager udgangspunkt i de ting du længes efter og tumler med lige nu. Så kan du sidde i dit eget hjem uden at skulle bevæge dig nogen steder hen. Vil du hellere modtage coaching hjemme hos mig kan det også lade sig gøre.

Lige nu kan du få Kreativ coaching til intropris a´450 kr. for en time. Læs mere HER

Der er altid en vej.

Bag enhver længsel er en drøm. Indeni enhver drøm ligger en mulighed. Jeg tror på, at hvis vi har en længsel efter noget, så er det fordi det er muligt for os at skabe det. Måske ikke altid som vi i første omgang forestiller os. Men selve den energi der ligger bag, er altid sand og ladsiggørlig. Det ved jeg, for det har jeg set, igen og igen. 

Kærlig hilsen Lise.

Modtag en printselv gave

(0 kr)

 

Tilmeld dig ugentlige KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER pr. mail og modtag en gave med "alt hvad du behøver"

Fantastisk! Tjek din e-mail for at bekræfte, så er din gave på vej!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro