Lige nu kan du opleve Lise Meijer udstillingen “Hvor sjælen lytter” i Paradehuset, og søndag d. 25. september slår Paradehuset også dørene op for en herlig stund med sangforedrag, kreativ øvelse og kaffe og kage i deres skønne café Nattergalen – det bliver en ganske særlig dag. Og det er kun for særligt inviterede – som hermed er DIG – tilmelding nødvendig!

I foredraget AT TÆNDE LYS fortæller Lise om rejsen fra at bære på en længsel og nogle knapt hørlige drømme om at gå efter det som får hjertet til at synge, og til endelig at finde mod til at sætte de første handlinger på. Vi hører om hendes detektiv rejse mod at finde ud af HVAD hun brændte for og HVORDAN det i første omgang kunne realiseres. Og om hvordan hun undervejs opdagede en helt anden og langt vidunderligere drøm en den hun så lige først, da rejsen begyndte.

Lise opfordrer os alle til at lytte til de drømme vi bærer i hjertet. Og ikke lade dem kvæles af kritik inden de overhovedet ser dagens lys: ”De drømme er her for at bringe mere glæde og lys ind i verden, og vores største opgave er at finde mod til at tage de første skridt”, siger Lise.

Hør Lises foredrag og bliv inspireret – ja, hvem ved, måske endda fyldt op af handle kraft til at tage dit eget første skridt på rejsen mod dine drømme.

Undervejs optræder Lise med sang og guitar med fortolkninger af egne og andres sange som lige så stille fletter sig ind i temaet. Som en del af foredraget bliver deltagerne desuden inviteret med på en kreativ øvelse, nemlig en Kreativ Quickie, som er lige til at tage med hjem og bruge til at øge sin egen kreativitet i hverdagen.

Prisen på 150 kr. er inkl kaffe, kage og materialer til kreativ øvelse – husk at tilmelde dig på: [email protected]

Det vil glæde mig at møde dig til en herlig stund på et af de skønneste steder jeg kender!

Kærlig hilsen Lise.

Modtag en printselv gave

(0 kr)

 

Tilmeld dig ugentlige KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER pr. mail og modtag en gave med "alt hvad du behøver"

Fantastisk! Tjek din e-mail for at bekræfte, så er din gave på vej!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro