I samarbejde med den dygtige kunstner Mark Stolk har jeg skabt et sommerkursus hvor vi byder på alt det bedste fra hver vores verden, altsammen serveret i hyggelige omgivelser i fælleshuset samt den skønne natur i og omkring Landsby projektet Åbakkehuse hvor vi begge bor og arbejder.

Forestil dig en hel uge fyldt med malerteknikker, kreative øvelser og nye indsigter i hvordan du kan komme i kontakt med din indre kreative kilde, samt praktiske tips til dig der ønsker at bringe din kunst ud i verden!

Får det dit hjerte til at banke hurtigere? Og har du også følelsen af at udnyttelsen af dit kreative potentiale kunne være langt større?

Uanset om du er nybegynder eller øvet kunstner vil din kreative værktøjskasse denne uge blive fyldt med nogle virkelig skønne teknikker: Portræt maleri, landskab, marmorering og 3D effekter, laseringsteknikker i akryl og olie, mixed media teknikker, brug af ord i billeder, komposition, lys og skygge, perspektiv, farveblanding, at lave sin egen maling og masser af kreativitets fremmende øvelser

Læse mere og tilmeld dig HER

Vi glæder os!

Hilsen Mark Stolk og Lise Meijer

Modtag en printselv gave

(0 kr)

 

Tilmeld dig ugentlige KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER pr. mail og modtag en gave med "alt hvad du behøver"

Fantastisk! Tjek din e-mail for at bekræfte, så er din gave på vej!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro