Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bogreception: TALE MED TRÆER – 36 Kreative Vitaminer til din sjæl

august 17, 2023 @ 4:00 pm - 5:30 pm

0,00€
Kom forbi Præstøs hyggelige boghandel Tissot & Koch og vær med til at fejre Lise Meijers nyeste bog: Tale med træer – 36 Kreative Vitaminer til din sjæl.
Vi byder på bobler med og uden alkohol, samt lidt snacks.
Ca. kl. 16.30 vil Lise læse lidt op fra bogen, samt synge sangen “Talking with trees”, som handler både om kreativitet og om træer.
Naturligvis kan du købe en signeret udgave af Tale med træer, ligesom Lises første bog Kreative Vitaminer til dit hjerte, når at lande i 4. oplag og kan fås signeret.
Kan du ikke være fysisk til stede ved bogreceptionen, kan du i stedet forudbestille bogen lige her, så har du den på udgivelsesdagen: https://llk.dk/6tj3vr
Det vil glæde mig inderligt, om du vil lægge vejen forbi en stund!
Adressen er: Tissot & Koch, Adelgade 40 Præstø
Mere om bogen:
TALE MED TRÆER – 36 Kreative Vitaminer til din sjæl er opdelt i fire kapitler: Vitaminer for Sårbarhed, Længsler, Forvandling og Håb. Hver tekst er ledsaget af et sjælfuldt motiv. Denne kombination af motiver og ord danner en samling Kreative Vitaminer, der kan løfte og varme din sjæl.
Det gode ved Kreative Vitaminer er, at det er umuligt at over-dosere dem: Indtag dem i sengen, sammen med en herlig kop kaffe eller te, når du holder en lille pause i arbejdet, eller på en træstub i skoven.
“Lise har en formidabel evne til at ramme lige ind i hjertet med sine smukke kreative tekster og hun formår altid at omfavne præcis det, vi alle har allermest brug for at høre, med hjerte-varme og dybt nærvær i hvert et ord.” – Flora Tara Melchiorsen; ekspert i krop og psyke

Detaljer

Dato:
august 17, 2023
Tidspunkt:
4:00 pm - 5:30 pm
Pris:
0,00€

Sted

Tissot & Koch bøger
Adelgade 40
Præstø, 4720 Danmark
+ Google Maps
Select your currency
EUR Euro