LYS FORUDE!

Den kommende tid byder på forskellige skønne ting her i Creative Vitamins verden, både online og fysisk.

Du finder det hele under EVENTS, hvor du også kan tilmelde dig de ting der kræver det.

Bor du i Sydsjælland, eller bor du længere væk og er til magiske udflugter, så er chancen der nu!

TÆND ET LYS
Onsdag d. 17.6 kl. 19 Holder jeg foredrag i Stubbekøbing kirke: TÆND ET LYS – om at finde hjem til sig selv. Kirkesanger Maria Stærk Bjørn-Olsen synger solosange specielt udvalgt så de passer ind i foredraget, og der vil være dejlig fællessang. Desuden er der pop-up udstilling med nogle af mine malerier.

KREATIVE VITAMINER – BOGLANCERING
Fredag d. 19.6 kl. 15.30 – 17 er der boglancering af min nye bog KREATIVE VITAMINER – 32 tekster og motiver til dit hjerte, som udkommer samme dag. Tissot og Koch – Kunst og bøger i Præstø inviterer indenfor til en poetisk stund jeg byder på bobler og kl. 16 fortæller jeg lidt om bogen og synger en sang. Samtidig passer vi godt på hinanden. Kræver tilmelding!

FERNISERING HOS GALLERI MATTHIES
Lørdag d. 20.6 kl. 13 – 16 er der fernisering og 1 års fødselsdagsfest hos Galleri Matthies. Jeg er en af i alt 5 udstillere, og kl. 15 giver jeg en minikoncert og fortæller lidt. Mine værker vil være at finde i den store sal, bryggeriet.

KREATIVE VITAMINER – ONLINE BOGFEST
Mandag d. 22.6 kl. 20.30 – 21.30 er der ONLINE BOGFEST med kreative øvelser
– med kreative øvelser ved vært Charlotte Heje HaaseNaturligvis skal du ikke snydes for en boglancering bare fordi du ikke kan komme fysisk!

SOMMER-MALEWORKSHOP: BESKEDER TIL HJERTET
Vil du selv lære at male? Eller blive endnu bedre teknisk eller til at slippe kreativiteten løs? Det er nu en realitet at sommerens maleworkshop BESKEDER TIL HJERTET gennemføres. Der er begrænsede pladser.
Det er fra d. 14 – 16 august, og overnatning kan arrangeres (kontakt mig).

Find DET HELE HER

Jeg glæder mig, og håber at møde dig i den ene eller anden sammenhæng.

Kærlig hilsen Lise.

PS: Der er allerede godt gang i forbestillingerne til den fysiske bog KREATIVE VITAMINER. Du kan forbestille de eksemplarer du ønsker allerede nu LIGE HER.

NB: E-bogen kan købes fra d. 19.6 og leveres straks du har købt den, som PDF-fil. Derefter kan du printe et eksemplar til dig selv, eller læse den på ipad/computer. 

Modtag en printselv gave

(0 kr)

 

Tilmeld dig ugentlige KREATIVE TIRSDAGS VITAMINER pr. mail og modtag en gave med "alt hvad du behøver"

Fantastisk! Tjek din e-mail for at bekræfte, så er din gave på vej!

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro